Ny hudvårdsrutin med Gilda Liljeblad
Skönhet & Mode

Ny hudvårdsrutin med Gilda Liljeblad

Jag är fortfarande i chock när jag tittar på alla dessa produkter. På årets SBW så hade Gilda Liljeblad en tävling där man kunde vinna deras produkter, självklart var jag med och tävlade. Men helt ärligt så glömde jag sedan bort tävlingen då jag aldrig vinner. Men när jag fick ett grattis mail av Benjamin som är försäljningschef på Gilda trodde jag först inte att det var sant.

Så nu när jag fick möjligheten att verkligen använda riktiga produkter till en ordentlig hudvårdsrutin tar jag självklart chansen. Både min hud och själ behövde verkligen detta nu. Känns som det var väldigt länge sedan som jag verkligen körde alla stegen i en rutin och framför allt med produkter från samma varumärke. Detta skall bli så intressant, och självklart kommer jag återkomma om några veckor så ni får veta vad jag tycker om produkterna. Känns som att dessa får man absolut inte missa att berätta om. Innan jag påbörjat produkterna så är jag riktigt nöjd med designen på förpackningarna. Precis så där enkla som jag vill ha dom på hyllan. Enkelt att förstå vilka produkter man skall använda i vilken ordning. Så nu ska jag börja med en ny hudvårdsrutin med Gilda Liljeblad!

Alltså tänk att jag vann detta pris, helt sjukt! *löjligt nöjd*

Ny hudvårdsrutin med Gilda Liljeblad

No 1 Cleansing Oil

No 2 Calming Toner och Hydrating Toner

No 3 Healthy Ageing Serum och Energising Vitamin C Serum

No 4 Vitalising Eye Cream

No 5 Regenerating Vitamin A Retinol Cream och Fortifying Barrier Cream**

No 6 Calming Mask och Energising Mask

**Prisbelönt produkt 
– Vunnit “Juryns bästa dag/nattkräm 2021” i Sthlm Beauty Week Award (Sthlm Beauty Week)
– Vunnit “Bästa ansiktskräm 2022” i Beauty Oscar (Skönhetsredaktörerna)
– Nominerad “Bästa ansiktshudvård 2021” i Swedish Beauty Awards (KoHF-Kosmetik- och hygienföretagen). 

Så nu ska jag bara bestämma vilka jag skall börja med och sedan är det bara att sätta igång. Är fortfarande så där löjligt glad när jag tänker på att jag vunnit alla dessa underbara produkter. Har du testat någon av dessa produkter?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.