Skönhet & Mode

Ny hudvård från Apolosophy…

Behöver uppdatera min hudvård då dom flesta förpackningar tagit slut nu och inte riktigt orkat ta mig tid att hitta något nytt. Men för någon dag sedan kom jag över en ny produktserie som gjorde mig lite nyfiken. Apolosophy har släppt en ny serie, Apolosophy Active+*. Perfekt då jag gärna köper en komplett hudvårdsrutin från samma märke. Är det bara jag som inbillat mig att produkter jobbar bättre när dom får jobba tillsammans?

Apolosophy Active+ skulle jag nog säga passar dom flesta plånböcker pga det låga priset. Och just nu är det faktiskt 3 för 2 på hela serien bla. Denna serie innehåller nio produkter så du kan säkert hitta något serum som passar just din hudtyp och behov.

Apolosophy Active+ Care & Barrier Face Cream* 60ml / 79SEK
(squalan + hyaluronic acid)  
En intensivt mjukgörande ansiktscreme. Den innehåller squalan som vårdar och mjukgör huden, samt hyaluronsyra som binder fukt och främjar hyns elasticitet.Används med fördel tillsammans med serum från Apolosophy Active+ för bästa effekt.

✔️ Återfuktar och binder fukt
✔️ Skyddar och stärker hudens struktur och skyddsbarriär
✔️ Passar alla hudtyper

Apolosophy Active+ Caffeine Eye Serum* 30ml / 79SEK
(caffeine 5% + propanediol 4%)
Är ett mjukgörande ögonserum med den kraftfulla antioxidanten koffein. Den motverkar uppkomsten av rynkor, samt minskar synligheten av mörka ringar och påsar under ögonen. Propandiol ger serumet återfuktande och mjukgörande egenskaper.

✔️ Motverkar fina linjer och rynkor
✔️ Minskar synligheten av mörka ringar och påsar under ögonen
✔️ Passar den tunna och känsliga hyn runt ögonen

Apolosophy Active+ Hyaluronic Acid Serum* 30ml / 69SEK
(hyaluronic acid 2% + inositol 4%) 
Serum med fuktbindande hyaluronsyra som även ökar cellförnyelsen. Tillsammans med det vårdande ämnet inositol boostas den fuktbindande och fuktgivande effekten ytterligare. Inositol ökar även elasticiteten och spänsten i hyn.

✔️ Återfuktar och binder fukt
✔️ Ger fylligare och slätare hy
✔️ Passar fuktfattig, torr och yttorr hy

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.