Ny favorit, Eucerin ELASTICITY+FILLER Facial Oil

Ny favorit, Eucerin ELASTICITY+FILLER Facial Oil

Ibland blir man kär i en person och ibland i en produkt! Jag har hittat en ny favorit, Eucerin ELASTICITY+FILLER Facial Oil. Kan nog nästan säga att det är kärlek.

På bara några dagar har jag hittat mig en ny favorit, Eucerin ELASTICITY+FILLER Facial Oil. Min hy har kommit till en annan dimension redan. Känner mig så otroligt mycket fräschare och återfuktad med denna. Nu vete tusan om jag någonsin vågar sluta med denna. Missade ni mitt förra inlägg där jag berättade om just denna produkt och några fler från Eucerin hittar ni det här. Jag har nu insett att jag skall gå över till kategorin “mogen hud”. Det är där det händer grejer nu!

Ni hittar denna på Apotek Hjärtat för 409SEK sedan vecka 7.

You Might Also Like

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.