Ny bas och vardagslook med Lumene

Ny bas och vardagslook med Lumene

En naturlig och snabb vardagsmakeup är inte så svårt att få fram och du behöver inte äga mängder av produkter. Idag tar vi oss igenom ny bas och vardagslook med Lumene, häng med!

Under en tid har jag bytt ut min vanliga bas till Lumene. Från serum till mascara och jag har en bra vardagsmakeup lagd. Nu när kylen är på intåg behöver min hy lite extra kärlek och då passar det utmärkt att testa lite nya produkter som skall hjälpa till. Ska jag vara ärlig så har jag faktiskt inte testat speciellt mycket av Lumene tidigare men känner väl till märket. Ni kanske kommer ihåg att jag utsåg Lumene Nude Perfection Fluid Foundation till min favorit inför Daisy Beauty Award 2016, den gick även och vann deras kategori.

Ny bas och vardagslook med Lumene

Vi börjar med Bright Now Vitamin C BB Serum, ett serum som skall appliceras antingen innan dag- / nattkrämen eller BB cream. Jag väljer att applicera den strax innan nattkrämen när jag skall sova och sedan innan BB cream på morgonen. Otroligt fräsch doft av citrus och hjortron. Dom dagar jag inte bär någon BB cream / foundation så väljer jag att endast ha detta serum. Ansiktet känns återfuktat och lent direkt efter. Bright Now Vitamin C BB Serum skall hjälpa till att jämna ut porer och hålla huden matt samtidigt som den ger hela ansiktet lyster.

Ny bas och vardagslook med Lumene

Den skall även hjälpa mig att reducera första tecknet på åldrande. För det är väl aldrig försent att börja tänka på den biten när man passerat 37. Än har jag inga rynkor men dom sitter nog där en vacker dag när man vaknar.

Ny bas och vardagslook med Lumene

Vi går vidare med Beauty Base Matifying & Pore Minimizing Primer. Nu har jag inte några större problem med verken fet hy eller porer. Men partiet runt och på näsan kan alltid behöva lite extra hjälp för att hålla sig snygg hela dagen. Så denna produkt har jag applicerat efter serumet på partier runt och på näsa för att jämna till och få en jämn yta. Det behövs ytterst lite så tuben håller otroligt länge.

Ny bas och vardagslook med Lumene

Beauty Base Matifying & Pore Minimizing Primer är gjord för normal till oljig hy men kan som sagt användas även av dig som inte har normal eller oljig hy. Du känner troligen av rätt fort om den inte passar dig. Den skall främst appliceras i T zonen är tanken. 135SEK hos Kicks.

Ny bas och vardagslook med Lumene

Nästa steg i basen är Longwear Blur Foundation. Som namnet tyder så skall denna foundationen ha en blur effekt på ditt ansikte. Låter otroligt bra, vem vill inte ha ett instagram filter konstant och inte bara på foto. SPF15 passar bra nu när solen inte steker om dagarna. Denna skall även sitta i upp till 16 timmar.

Ny bas och vardagslook med Lumene

Jag är ett stort fan av BB cream och använder därför inte speciellt ofta foundation längre. Så det kändes lite konstigt att applicera en foundation som är halvtäckande. Jag har använt mig av nyansen Classic Beige och tycker den kan vara en aningen gul i underton. Har inte känt mig 100% bekväm med denna.

Men om du är ute efter en foundation som är halvtäckande och kan se till att dina röda partier dämpas är denna väldigt bra. Hitta dock en nyans som passar din hy. Ansiktet blir inte speciellt glansigt under dagen utan behåller sin halvmatta finish. Ett stort plus för denna är att den är oparfymerad. Är det bara jag eller luktar annars foundation väldigt illa? Finns hos Kicks för 169SEK.

För att ge min foundation lite extra stödd inför en lång dag eller kväll så applicerar jag lite lätt Luminous Matt Powder. Pudret skall se till att ditt ansikte håller sig matt i timmar. Det följer med en liten puderkudde och spegel i dosan. Jag har valt att applicera pudret med en borste då jag inte vill ha ett för kompakt resultat. Här skall det bara appliceras lite så att dom mest riskfyllda områdena i ansiktet får sig. Då jag har använt nyans Classic Beige även på pudret så fungerar det alldeles utmärkt att använda denna helt utan foundation innan. Om du inte vill bättra på färgen något så finns det även transparent puder som fokuserar på att fästa och vara ett extra skydd. 149SEK hos Kicks.

Ny bas och vardagslook med Lumene

Kinderna behöver lite extra kärlek när man fokuserar på en makeup utan ögon eller läppar. Touch of Radiance Blush ser till att dina kinder för en rosalätt nyans utan att vara överdriven. Jag har använt mig av nyansen Charming Blush och jag älskar den. En gammelrosa nyans som inte sticker ut speciellt mycket utan ger en naturlig look. Detta är favorit bland dagens produkter! 119SEK hos Kicks.

Ny bas och vardagslook med Lumene

Vi avslutar denna naturliga look med fransarna. True Mystic Volume Mascara är vattenfast och ger fransarna en wow effekt men ändå rätt naturligt. Mascaran innehåller fröolja från blåbär (nordiska) som vårdar fransarna. Den innehåller även Polar Night pigment som ger intensivt svarta fransar. 179SEK hos Kicks.

Ny bas och vardagslook med Lumene

Så nu har ni fått veta vilka produkter som jag använt den senaste tiden när jag lagt en enkel vardagsmakeup. Använder du någon av dessa produkter?

PR & Policy 2016

You Might Also Like

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.