Hälsa & Livsstil

Nu tar jag semester på riktigt…

Just nu sitter jag förhoppningsvis på planet ner till solen. Om jag blir insläppt i landet så skall jag lapa sol och plaska i poolen under två veckor. Nu ska minsann kroppen få D vitamin så det heter duga och musklerna skall få slappna av i poolen. Det är denna resa som hållit mitt humör uppe dom senaste månaderna, även då jag varit lite små stressad över att inte veta om vi verkligen kommer iväg. Men som jag sagt förut, pandemin sköts mycket bättre i Spanien än vad den gör i Sverige. Så när jag väl är på plats i Spanien så är jag inte så orolig, mer orolig över smittan när jag går på IKEA hemma i svedala. Men men skit samma. Nu ska jag njuta i två veckor och håller tummar och tår för att ingen av oss blir sjuka under tiden.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.