Noxidoxi Pollution Protection Lip Treatment
Skönhet & Mode

Noxidoxi Pollution Protection Lip Treatment

Detta inlägg innehåller affiliatelänkar, du finner dom märkta med en asterisk (*)

Vårdar du dina läppar på samma sätt som du vårdar resten av ditt ansikte? Idag berättar jag om Noxidoxi Pollution Protection Lip Treatment som gör det lite roligare och enklare att få och behålla snygga läppar genom livet.

Dom flesta av er känner till det här med torra och fnasiga läppar under vinterhalvåret. Jag brukar ha det problemet, japp brukar. Denna vinter har jag inte haft några som helst problem. Noxidoxi Pollution Protection Lip Treatment* har sett till att mina läppar mår fantastiskt!

Med en otroligt smart exfolierande applikator är det lätt att ge läpparna lite extra kärlek nu. Du behöver inte kleta med fingrarna eller torka av läpparna efter när du är klar. Piggarna på hylsan masserar och exfolierar (papayaenzym) dina läppar samtidigt som den jobbar med hyaluronsyra och kollagenboostande peptider. Exfolierande papayaenzym, hyaluronsyra och kollagenboostande peptider.

Noxidoxi Pollution Protection Lip Treatment

En del har gnällt på att den känns ohygienisk då det samlas en hel del skit från dig på hylsan när du applicerar produkten. Men jag kan faktiskt inte hålla med. Om du använder denna runt och på läpparna så är det självklart det kommer lossna en hel del döda hudceller, gammalt smink och kanske intorkade matrester. Tänk då på att detta är dina rester och inte från någon annan. Efter varje användning så är det bara att rengöra hylsan, antingen skölja av den under vatten eller så torkar du av den. Vi kan ju jämföra med läppskrubbar som kommer i stift format, tex Dior Addict Lip Sugar Scrub. Hur ohygienskt är det inte att använda den utan att skala av den översta ytan varje gång?

Om vi fortsätter att prata om själva förpackningen på denna produkt så måste jag säga att jag gillar den skarpt. Vi har gått ifrån det där plastiga som lätt går sönder i handväskan och knappen i botten behöver ett ordentligt tryck för att innehållet skall komma fram. Har blir det inga läckage i handväskan av misstag. Den känns helt enkelt stadig och är helt klart min “kan inte leva utan produkt” just nu.

Noxidoxi Pollution Protection Lip Treatment

Genom att applicera och massera läpparna tre gånger om dagen kommer du kunna säga hejdå till spruckna och torra läppar. Tar du produkten ett steg längre och applicerar även utanför läpparnas konturer ser du till att minska fina linjer, för dom kommer vill jag lova dig. Och dom där fina linjerna kan bli jobbiga att hantera om du som jag älskar att applicera läppstift i härliga färger varje dag.

Noxodoxi rekomenderar att du applicerar tre gånger om dagen och en gång på kvällen då du tar med läppkonturerna. Jag måste tyvärr säga att jag är väldigt dålig på att köra alla dessa gånger utan har faktiskt bara använt den morgon och kväll. På morgonen hoppar jag över konturerna. För mig räcker det med dessa två gånger men testa dig fram, alla reagerar vi olika på produkter.


Detta inlägg innehåller delvis pressutskick, men åsikterna är fortfarande till 100% mina egna och har inte gått att köpas eller påverkas av en tredje part. Mer info finner du under PR & Policy.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.