Noxidoxi – Ett namn som gör det lite roligare..

Noxidoxi - Ett namn som gör det lite roligare

Detta inlägg innehåller ett pressutskick samt annonslänkar, du finner dom märkta med en asterisk (*) Mer info finner du under PR & Policy.

När produkter har ett lite roligare namn känns allt så mycket bättre. Med Noxidoxi kan du lägga en ansiktsmask med ett leende på läpparna!

Noxidoxi, är det inte något speciellt med det namnet? Jag blir glad när jag säger det. Lite som hubba bubba! Nu hoppas jag bara att mina säckar under ögonen blir lika glada av produkten. Noxidoxi Revolution eye gel* (379SEK) är en liten annorlunda produkt som skall hjälpa till att få bort puffigheten under ögonen. Säger man ens puffigheten? Ni fattar iallafall vad jag menar, det är påsarna där under ögonen som skall puts veck.

Noxidoxi - Ett namn som gör det lite roligare

Det som gör denna lite roligare och lättare att använda tycker jag är att det är en två-i-en-produkt. Två olika geler som i kombination bildar en film som du sedan dra bort. Aloe vera lugnar och ger en uppiggande och uppfriskande känsla. Gelen är mot mörka ringar och påsar under ögonen om ni inte redan förstått det med min inledning av inlägget. Det är väl egentligen denna tid på året som påsarna och ringarna borde försvinna men icke, jag har dragit på mig ännu större av båda nu. Hur fungerar du runt semester tid, större eller mindre påsar?

Första gången jag testade denna gel så trodde jag att min  hud reagerade på ett negativt sätt, men det var endast masken som drog ihop huden. När jag väl förstod det så kändes det inte obehagligt längre. Nu använder jag denna med glädje. Och vetskapen om att inom några minuter få pilla bort gelen som stelnat gör det även lite roligare. 

Kanske blev det lite för mycket av det roliga under semestern och nu när mörkret kommer så känns det skönt att ha en produkt som piffar upp lite.

Noxidoxi - Ett namn som gör det lite roligare

Men vi har en till trevlig produkt att prata om, nämligen Noxidoxi Pollution Detox Scrub & Mask* (189SEK). Den perfekta masken eller skrubben för dig som har bråttom. En gång i veckan kan du använda denna som antingen en mask eller skrubb, helt upp till dig vad du känner för.

Noxidoxi Pollution Detox Scrub & Mask har små silicakorn som exfolierar mjukt bort torr hud och ger en djuprengöring för huden. Salicylsyra ger tightare och rena porer som ger resultat av en klarare hudton. Produkten kan öka mikrocirkulationen i huden som ger en rosigare hudton.

Men varför använda om du har bråttom? Jo, för som mask låter du den nämligen bara verka i en minut och sedan sköljer du av med varmt vatten. Masken du kan lägga vart du än är med andra ord. Tom på en flygresa, om nu inte kön utanför blir allt för lång under en minut. 

Jag hade gärna använt denna flera gånger i veckan då den är otroligt skön att “massera” runt i ansiktet med. 

En annan produkt från Noxidoxi som jag har skrivit om är Pollution Protection Lip Care*, som ni kan läsa om här.

You Might Also Like

2 Comments

  1. Jeanette

    Jag gillar oxå Revolution Eye Gel Mask.

    Är nu lite nyfiken på Ansiktsmisten …. har du testat den?

    1. Annica

      Jag använder mig av miste nu faktiskt. Det gör sitt jobb så jag har absolut inget emot att använda den. Den känns lite tyngre än andra vilket inte alls är negativt tycker jag. Du känner helt enkelt att du får något i ansiktet mer än en vindpust. *skrattar*

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.