Hälsa & Livsstil, Skönhet & Mode

Nostalgi – Skönhetsböcker

Nostalgi - Skönhetsböcker

Böcker kan man aldrig ha för många av och jag älskar att gå igenom bokhyllorna när jag passerar en secondhand butik. Skönhet är något som följer trenderna men det är otroligt skoj att se hur trender och kunskaper förändras med åren.

Då jag inte är en person som läser speciellt mycket gillar jag böcker med vackra bilder (kanske är en anledning till att mitt “biblotek” består till 80% av kokböcker) och där kommer skönhetsböcker in i bilden. Bara av att bläddra i en bok med vackra bilder kan motivation och inspiration ge en ett lyckorus. När jag bläddrar igenom dessa gamlingar så är det med en glädje som kommer över en. Det är otroligt skoj att se hur allt förändras eller kommer tillbaka.

Nostalgi - Skönhetsböcker-1

Kanske börjar jag känna mig gammal men det är faktiskt kul att bläddra igenom dessa och se hur trender förändras med tiden. Kommer dessa trender tillbaka och man kanske får nytta av dom?

Nostalgi - Skönhetsböcker-7Något jag måste hålla med om att det är väldigt färgglatt och det gillar alla även om man är en fegis och inte alltid vågar testa. Man kanske kan lära sig lite genom dessa böcker. Det är dom där små trixen som oftast gör allt. Natur Skön kan ge bra tips på naturliga produkter.

Nostalgi - Skönhetsböcker-8Så är du ute på språng i sommar och åker förbi en secondhand butik så gå in och titta, du kanske hittar något riktigt roliga böcker som kan ge inspiration till hösten. Eller något som kan pryda bokhyllorna när dom idag kanske bara består av tråkiga röda ryggar. Nu ska jag sätta mig ner och små le lite medans jag bläddrar igenom dessa böcker igen.

//Annica

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.