NordicFeel fyller 10år
Skönhet & Mode

NordicFeel fyller 10år!!

Som jag berättat tidigare så fyller NordicFeel 10år och det firas ordentligt! Idag tänkte jag dela med mig lite mer om vad som händer. Och befinner du dig i Stockholm, Göteborg, Malmö eller Växjö idag så får du inte missa detta. Speciellt inte NordicFeel Beauty Hunt som går av stapeln just idag!

Beauty Hunt
Befinner du dig i Stockholm, Göteborg, Malmö eller Växjö i dag lördag så får du inte missa detta. Hur kul låter det inte med NordicFeel Beauty Hunt! I dessa fyra städer har dom gömt 35 paket med skönhetsprodukter. Paketen har ett värde på mellan 1000 – 5000SEK. Ledtrådar kommer släppas varje halvtimme mellan kl. 9.00 – 10.30 innan den exakta platsen avslöjas. För att läsa alla tävlingsregler, gå in på Beauty Hunt.

Goodiebagstävling
För dig som är inne på Instagram, och följer NordicFeel så klart, har chansen att vinna goodiebag värd 10.000SEK! I goodiebagen hittas produkter från varumärken som Remington, Redken, the Balm, Macadamia, Makeup Revolution och mycket mer!.

Dom tävlar också ut en goodiebag för killar på Facebook, värde ca 2500 kr. Så håll utkik på Instagram och Facebook i slutet på veckan.

Födelsedagskampanjer
De kommer självklart även ha en rad olika födelsedagskampanjer den 10-12 april. Dessa är fortfarande hemliga och släpps här den 10 april.

I övrigt kommer du få en gåva om du handlar för mer än 500 kr, en gåva för varje dag.

  • Söndag 10 april – Everyday Hair Elastics, NordicFeel Beauty Needs (värde 29 kr)
  • Måndag 11 april – Beauty Wipes, NordicFeel Beauty Needs (värde 29 kr)
  • Tisdag 12 april – Clean Up Shower Gel, Löwengrip Care & Color (värde 85 kr)
Nordicfeel fyller 10år
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.