20 maj, 2022

Nominerad i Årets mindre blogg

Årets mindre blogg

Det plingade till i inboxen och jag fick veta att jag är nominerad i Årets mindre blogg!

Jag har blivit nominerad till “Årets mindre blogg“! Hur häftigt är det inte det?? Är otroligt tacksam av mig och blev överlycklig när jag fick höra detta. Vi är rätt många som slåss om att vinna men jag är så glad att bara ha blivit nominerad. Självklart skulle det betyga jätte mycket om jag vann.

Ni kan rösta på min blogg fram till den 30/6  kl 22.00, en gång om dagen! Hoppas ni hjälper mig med detta. Jag har suttit och tittat igenom listan på alla nominerade och det är ett tufft gäng måste jag säga.

Jag har röstningsnummer: 80 och här kan ni rösta.

Nominerad i Årets mindre blogg

2 tankar på “Nominerad i Årets mindre blogg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.