Skönhet & Mode

Nivea In-Shower Q10 Firming Body Lotion

Är tidsbristen ett faktum för dig? Kanske är det återfuktningen av kroppen som får lida. Ansiktet glömmer vi oftast inte men kroppen kommer lite i skymundan då vi inte alltid skyltar med den på samma sätt.

Tidsbristen gör ofta att vi prioriterar olika. Det som inte syns får lida, där hör återfuktningen av kroppen in. En undersökning* visar att endast 30 % av kvinnor återfuktar huden varje dag, och de som inte gör det nämner tidsbristen som en vanlig orsak.

Ni som följt oss sen start vet att vi testat NIVEA In-Shower tidigare. Nu har Nivea kommit med en ny serie med Q10. Nivea In-Shower Q10 Firming Body Lotion innehåller unika Q10-pärlor som bokstavligen smälter in i huden och små massagekorn som tar bort döda hudceller och underlättar för Q10-pärlorna att ge effekt.

Produktens innovativa formula kombinerar hudens egna coenzym Q10 med mentol för en uppfräschande och effektive kroppslotion som absorberas på djupet och ger en kylande känsla.

Dock kan jag känna att mentolen tar över lite för mycket. Det ger mig en känsla av att smörja in mig med tigerbalsam, en sådan där känsla som sticker lite i näsa och ögon. Känslan sitter endast kvar tills du duschar av dig. Därefter försvinner nästan all mentol och den svalkande känslan sitter kvar. Det känns extra skönt när den kyler ner kroppen efter ha suttit i solen hela dagen. ( Ja jag har haft en otrolig tur med vädret under hela min semester även då jag endast befunnit mig i Sverige).

Ser ni dom små guldfärgade pärlorna? Känns så där lite små lyxigt faktiskt.

Det som får mig att gilla Nivea In-Shower Q10 Firming Body Lotion lite extra är just att concenzymen Q10 hjälper till att skydda huden mot oxidativ stress. När huden åldras minskar nivåerna av Q10, vilket till slut leder till en slappare hud. Nivea In-Shower Q10 Firming Body Lotion hjälper till att fylla på kroppens Q10-nivåer, skapa nya hudceller och förbättrar hudens utseende. Nivea In-Shower Q10 Firming Body Lotion innehåller även L-karnitin och kreatin som hjälper till att skydda mot miljöpåfrestningar.

Fakta: 
Forskare från NIVEA var bland de första att utforska Q10 som ingrediens inom hudvård och 1998 släpptes en av världens första Q10-produkter då NIVEA´s kropp- och ansiktsvårdssortiment lanserades. Q10 har en viktig roll i cellernas ämnesomsättning och energiproduktion. Kreatin fungerar som ett batteri som ger cellen energi genom att lagra och släppa ut energi på rätt plats vid rätt tidpunkt. L-karnitin transporterar fettsyror till mitokondrierna, som är cellernas ”kraftverk” och genererar energi.

Behöver jag förklara varför jag gillar dom egenskaperna lite extra. Självklart tycker jag att det är otroligt praktiskt att smörja in, skölja av och sedan klä på sig. Tror faktiskt annars att jag klassar mig som en av dom där 30 %, tycker det är otroligt tråkigt att smörja in ben, fötter och mage. Nu håller jag som sagt tummarna bara för att den kommer i en mildare doft, något åt honung kanske. En annan nackdel med denna produkt är att den tar slut lite för fort, speciellt då sambon hittade förpackningen och tyckte att den passade honom lika bra som den gör för mig.

Nivea In-Shower Q10 Firming Body Lotion finns ute i handlen nu och rek. Pris: 75SEK / 220ml

//Annica

*GfK, Users & Attitude Body 2010

Ps. Detta är ett pressutskick men åsikterna är till 100% våra egna och har inte gått att köpas eller påverkas av en tredje part. Läs mer om detta under PR & Policy.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.