Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /customers/5/e/9/daretobeyou.se/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/article.php on line 52
Skönhet & Mode

New in – The Body Shop Fuji Green Tea

FUJI GREEN TEA-1

Äntligen är den här, som vi har längtat! Nu kan Fuji Green Tea inta alla badrum.

Jag fick äntligen ta del av flera delar från kollektionen Fuji Green Tea! Dom senaste dagarna har det varit nedräkning och lite nästan så att jag inte velat bada för att spara mig. Men nu ska jag äntligen njuta av ett långt varmt bad med Fuji Green Tea. Jag hade tänkt köpa Fuji Green Tea Deluxe Tea Ceremony men den hade tyvärr inte kommit till butik ännu, om några månader kanske fick jag höra. Men jag tog dom tre viktigaste produkterna just nu. Dock insåg jag att body butter som kom med i Glossybox nu verkligen går på sista versen. Måste införskaffa nytt helt enkelt.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Är även väldigt sugen på Fuji Green Tea Eau de Cologne men tänkte att jag skulle testa mig fram lite först med doften. Ibland funkar helt enkelt inte en doft när man testar den på sig själv även om den kan lukta underbart direkt i förpackningen.

Det här är faktiskt första gången på väldigt länge jag känner att en kollektion passar till alla tillfällen, inte bara under några sommar månader eller när man är godissugen. Fuji Green Tea är en neutral doft som du kan ha oavsett månad eller humör. Och framför allt har jag en sambo som blev överlycklig då även han kan använda body wash utan att lukta godis affär. (Vilket jag oftast inte har något emot, men ibland fungerar doften inte helt enkelt).

Tesilen kan man senare använda till andra sorters badsalt om man vill variera dofter lite.

Har ni hunnit köpa upp er lite av kollektionen och vad tycker ni i så fall?

//Annica

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.