New in: SkinCity – Dermologica

Dermologica-Skincity

På julaftonsmorgon hoppa jag in på ett snabbt besök hos Skincity.se. Där hade dom öppnat hela adventskalenderns luckor för en hel dags shopping. Jag passade då på att köpa en reseförpackning av Dermalogica Multi-Active Toner som jag har hört så mycket bra om.

Dermologica-Skincity

Det som gör det lite extra skoj att få packet från Skincity är att få öppna det. Dom lägger ner tid när dom packar varorna och den där lilla extra omtanken finns där när man öppnar ytterkartongen. En stor vit blomma pryder fint det guldiga silkespappret. Känns lyxigt!

Dermologica-Skincity

Det här skall vara räddaren i nöden när huden känns som ett fnöske. Kan man säga att det är lite som en face mist? Huden behöver fukt hela tiden och denna lilla flaska kommer finnas med mig i handväskan. På min arbetsplats håller huden på att dö av torka, det är så otroligt dålig luft att denna verkligen kommer få rädda mina dagar. Efter duschen ser jag ut som fläckig polkagris och behöver ge huden all fukt den kan få. Så med blandningen av av fuktgivande aloe vera och lugnande lavendel kommer mitt ansikte må mycket bättre snart tror jag. Dermalogica Multi-Active Toner säljs i storlekarna 50 och 250ml.

Håll dock i flaskan ordentligt. Denna är även perfekt för män efter rakning som en lugnande after-shave-lotion!

Dermologica-Skincity

Jag fick även med mig ett litet resekit från samma märke där precleanse och special cleansing gel fanns. Båda var på 30ml och passar perfekt att ta med på resan eller som prova på förpackningar.

Dermologica-Skincity

Precleanser:
En lätt, rengörande växtbaserad olja som på ett skonsamt sätt löser sebum och fettbaserade hudavlagringar. Den unika formulan gör att PreCleanse enkelt kan sköljas bort utan att kvarlämna några oljerester.

Special cleansing gel:
Denna tvålfria, löddrande rengöringsgel avlägsnar snabbt make-up och smuts, utan att torka ut huden. Växtextrakt från bl a citronmeliss verkar lugnande. Enkel och smidig att använda. Dessutom är den mycket dryg.

Jag ser fram emot att börja använda dessa produkter så snart jag är klar med dom produkter jag testar just nu. Och självklart återkommer jag med resultatet!

You Might Also Like

One Comment

  1. johanna

    Spännande att höra vad du tycker. Jag älskar dermalogica

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.