Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /customers/5/e/9/daretobeyou.se/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/article.php on line 52
Skönhet & Mode

New in – Makeup Revolution

SAMSUNG CAMERA PICTURES

När jag hittar en webbshop som har oslagbara priser och ett stort utbud har jag väldigt svårt att hålla fingrarna i styr. Så mycket färger och nyanser att man blir lite vimmelkantig. Och man behöver absolut inte bli fattig…

Finns det något roligare än att beställa på nätet? Jo visst det är väl rätt kul att stå i butik och prova alla märken och produkter, men man missar den där känslan när paketet väl kommer hem. Och ibland kan man faktiskt ha “glömt bort” att man beställt. När man beställer från Makeup Revolution blir man som ett barn på nytt, allt är så billigt! När vi var över till London förra året köpte jag några få produkter men trodde inte riktigt på märket då det var så billigt. Men nu när jag fått prova på allt och känner att produkterna faktiskt håller det dom lovar så slog jag till och beställde mig ett litet paket.

Några läppstift i olika nyanser fick åka med i korgen. När dom bara kostar 1£ så tyckte jag inte att det var så mycket att tjafsa om. Det finns väldigt många olika varianter, matt, metallic, neon ja det mesta som kan finnas som läppstift. Som jag berättat tidigare är jag ingen van läppstiftbärare så jag slog till på lite mera neutrala färger. Och skall nu försöka bygga upp ett förtroende för dessa och vem vet, läppstift kanske är min nya grej 2015!

Återkommer självklart när jag testat alla produkter och berättar för er hur allt var….

//Annica

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.