New in from EcoTools
Skönhet & Mode

New in from EcoTools

Natur och djurvänligt borde vara något alla tänker på när vi köper skönhetsprodukter. Jag är tyvärr väldigt dålig på det själv. Så när jag nu kan säga new in from Ecotools blir jag otroligt glad!

Här om dagen fick jag hem ett paket med nya borstar från EcoTools. Jag hade nämligen vunnit en tävling på Instagram. Fyra härliga borstar som nu skall hårdtestas. Jag har nämligen inte använt mig av deras borstar tidigare. Fick med mig en highlighter borste och några beautyblenders från Stockholm Beauty Week, men då jag legat sjuk ett tag nu så har jag inte velat börja testa några produkter eller verktyg under tiden.

Alla material i EcoTools produkter är återvinningsbara och miljövänliga. Borsthandtagen är tillverkade av bambu, ett snabbväxande och ”hållbart” träd som har liten påverkan på naturens resurser. Borsthåren är tillverkade av syntetisk taklon, inte testat på djur. Den metall som används i produkterna är återvunnen aluminium och tyget är tillverkat av viskåstråd från bambu. Ytterförpackningen är tillverkad av återvunnet papper som till 80 % producerats med vindenergi.

New in from EcoTools

Ecotools Domed Bronzer Brush* 149SEK
Här har vi en stabil och redig borste. Väldigt skön att hålla i och själva borsten är otroligt mjuk. Denna ser jag fram emot att använda till puder eller bronzer. Kanske blir det denna borste som får agera till solpudret i sommar.

New in from EcoTools

Ecotools Blending & Bronzing Brush179SEK
En något nättare borste med duo-fibrer. Denna kan bli till att köra skulptering eller puder på mindre områden. Kom på mig själv att sitta med borsten i ansiktet nu utan någon som helst produkt på den, bara á naturell. Så himla mjuk och skön borste, vem behöver en katt att gosa med.

New in from EcoTools

Ecotools Foam Applicator119SEK
Denna fick jag två utav och det är jag inte ledsen över. Sedan jag testade en liknade applikator från ett annat märke så blev jag hooked. Jag vet att man skall tvätta sådan verktyg efter varje användning men ibland har man bara inte tid och då är det perfekt med två. Då denna är spetsig så kan man även applicera concealer med den och då är det rätt skönt med två.

New in from EcoTools

Har du använt några av Ecotools borstar, vad tyckte du i så fall?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Linda 13 maj 2017 at 15:14

    Åh aldrig använt skall genast spana in dem. Nyfiken på Blending brusch där!!

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.