Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /customers/5/e/9/daretobeyou.se/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presenters/meta-author-presenter.php on line 40 Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /customers/5/e/9/daretobeyou.se/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/article.php on line 53
Skönhet & Mode

New in från Jfr.se

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Lite nyinkommet till beautyhörnan är alltid välkommet hemma hos mig. Det bästa är när paketet kommer och man öppnar med spänning, vad var det egentligen jag beställde…

Det var inte alls många dagar sedan jag gjorde en liten beställning från Jfr.se. Något litet är alltid skoj att klicka hem. Sen Beauty in Bloom var i London förra året har jag verkligen fastnat för märket Sleek. Efter ha jämfört en del webbshoppar så kom jag fram till att det inte var någon större prisskillnad. Fördelen att beställa ifrån en svensk shop var leveranstiden. Dock brukar det gå väldigt fort att beställa ifrån England, men jag kände för att prova denna svenska webshop.

Så vad beställde jag? Det vart två helt skilda märken som följa med ner i kundkorgen. Sleek och Formula 10.0.6. Det sistnämnda är helt nytt för mig så det ser jag verkligen fram emot att prova.

Från Sleek köpte jag Professional finishing powder som skall vara ett färglöst ultra fint puder. Det skall anpassa sig efter hudtonen och ge ett matt resultat. Det vart även Sleek face form, contouring and blush form i färgen “fair 372”.

Från Formula 10.0.6 blev det två masker. Pores be pure och Deep down detox. Det ska bli väldigt skoj att prova båda dessa maskerna. Både kom i 2x5g man kan prova dom två gånger innan man bestämmer sig för en full size. Kommer självklart återkomma med resultatet på dessa.

Har ni någon erfarenhet av Formula 10.0.6?

//Annica

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.