Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /customers/5/e/9/daretobeyou.se/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/article.php on line 52
Skönhet & Mode

New in – Dermosil

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Ett finskt hudvårdsmärke har hittat hem till mig igen. Något litet till nästan hela kroppen fick följa med hem i ett paket över Östersjön.

Bland ett av mina första inlägg här skriv jag om märket Dermosil, idag tänkte jag faktiskt återgå till samma märke. För ett tag sedan gjorde jag en liten beställning och nu har jag hunnit ta mig igenom produkterna och kan presentera dom för er.

Handtvål Vitamin E – Fräscht rosa Handtvål Vitamin E är dryg och passar för ofta upprepad handtvätt. Tvålen innehåller återfuktande E-vitamin och har den mjuka fräscha E-doften. Handtvål Vitamin E är mild och innehåller återfuktande glycerin och E-vitamin. E-vitamin fungerar som en antioxidant som skyddar huden från för tidigt åldrande och hjälper huden binda fukt. Produkten innehåller inga parabener. Handtvål Vitamin E har lite tunnare konsistens än Handtvål Extra och Valnötshandtvålen. Handtvål Vitamin E är transparent i en ljuvlig rosa nyans. Den kommer i en rejäl 325 ml förpackning.

Ögongelcrème – Dermosil Skin Comfort Ögongelcrème vårdar den känsliga huden runt ögonen. Gelcrèmen kommer i en glasburk i form av gelépärlor som förvandlas till silkeslen och slät gel när du rör vid dem. Ögongelcrème ger huden en frisk och sval känsla. Crèmen gör huden matt och silkeslen. Crèmen innehåller effektivt återfuktande ämnen som tillför huden massor av näring, som glycerin, sodium hyaluronatea, mandelolja och avokadoolja. Ögongelcrème är oparfymerad. Glasburken med vridlock innehåller 15 ml crème. Applicera på rengjord hy morgon och kväll med hjälp av den medföljande spateln. Dutta försiktigt gelcrèmen på huden med hjälp av fingrarna. Se till att händerna är rena.

Dermosil 4

Primo Ansiktspeeling – En härligt krämig och lätt löddrande ansiktspeeling. Peelingcrèmen innehåller små kulor som peelar huden varsamt. Ansiktspeelingen innehåller fuktgivande glycerin samt mjukgörande avokadoolja. Doften kommer från en uppfriskande blandning av pepparmynta och melon. Applicera peelingcrèmen i ansiktet och massera med lätta cirkelrörelser och skölj bort med ljummet vatten. Crèmen kan även användas på hals och dekolletage. Passar för alla hudtyper. Undvik dock peelingcrèmen där huden är mycket känslig, till exempel området närmast ögonen.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

35+ Energicrème – Det är oundvikligt att huden åldras. Rynkorna är en del av åldrandeprocessen, som är individuell och startar tidigare för en del och senare för andra. Hur den framskrider är lika individuellt. Men genom att ta hand om huden och hålla den i trim motverkas alltför tidig och kraftig rynkbildning. Classic 35+ Energiecrèmen är utvecklad just för det här ändamålet. Crèmen innehåller bl.a. ginseng, som förbättrar hudens elasticitet och sojaprotein som binder fukt och slätar ut huden. Bidrottninggelé vårdar huden. Trött hud får ny livskraft och lyster med Classic 35+ Energicrème. Produkten rekommenderas från 35 år, därav namnet. 35+ Energicrème är dryg och har en neutral hypoparfymdoft. Perfekt som dagcrème enligt Dermosil. Jag har faktiskt använt mig av denna nu i ca 1½ vecka. Tyvärr fick jag problem rätt omgående men ville ge produkten en chans och fortsätt att använda den. Det som uppstod var att huden blev varm och stramade, lite som att gå runt och rodna kraftigt hela tiden men att det inte syntes utåt. Ytan var kall men under brann det. Som sagt inga synliga förändringar utöver min vanliga rodnad. Men efter rekommendation från flera så slutade jag att använda krämen.

Jag ser fram emot att testa resterande produkter nu och återkomma lite längre fram och berätta för er hur dom fungerat. Bara för att en produkt inte fungerade på just min hy så behöver inte det betyda att dom andra produkterna skulle fungera på samma sätt. Alla är vi olika och det är väl tur det.

//Annica

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.