Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /customers/5/e/9/daretobeyou.se/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/article.php on line 52
Skönhet & Mode

New in: Bath and Body Works

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Doften av sött vanilj i miniformat går alltid hem hos mig. Är förpackningen snygg och praktisk så är det ett extra plus.

För en tid sedan passerade jag Arlanda för att ta mig iväg på en weekend. Innan flyget tog mig ner tilk Köpenhamn gjorde jag ett stopp på Bath & Body Works som nyligen öppnade upp på ”nya” shoppinggatan (på terminal 5).

Innan jag skriver något mer tänkte jag ge er ett råd. Va inte stressade när ni besöker denna butik, ni kommer vilja ha tid på er. Butiken är inred med hyllsystem längst väggarna och där är varje doft placerad på en egen hylla. Hittar du din doft finner du samtidigt alla produkter inom den doften.

Hela butiken är som ett litet dockskåp nästan. Glada färger och ljuvliga dofter. En riktigt godisbutik!

I ett av hörnen finns ett handfat för den som vill prova deras produkter. Dom har massa olika tvålar som man kan passa på att testa. Oftast luktar produkterna olika på olika personer så då är det underbart att man kan få testa sig fram.

Bath and Body Work 3

Jag hittade ganska fort den doft jag ville ha. Men eftersom jag var på väg att bege mig iväg från Sverige ville jag inte köpa på mig massa produkter redan nu. (Glömde dock att jag inte ev skulle flyga hem igen).

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Så jag tackade för mig och kom ut med tre små produkter, varav två av dom var ifrån doften “Warm Vanilla Sugar“. Den doftar helt underbart. Inte ens ethanol doften förstör. Top noter: Intoxicating Vanilla, White Orchid, Hjärt noter: Vanilla Tonka, Sparkling Sugar, Fresh Coconut, Fresh Jasmine och Bas noter: Warm Vanilla Bean, Cocoa Bean, Creamy Sandalwood. Warm Vanilla Suger tillhör Bath & Body Work´s signature kollektion. Något jag tackar för så jag kan köpa på mig lite mera nästa gång. Jag tror dessa produkter snart kommer bli lika stora som Victoria Secrets produkterna. Kan ha fel, men jag tror det faktiskt. Body lotion kostade 89:- och hand gel 69:-.

SAMSUNG CAMERA PICTURESÄven denna handkräm fick följa med då den består av nästan samma doftnoter som ovan produkter. Mandelblommor, Vanilj och sandalwood. Perfekt travel size som får plats i nästan alla handväskor. Den användes flitigt under resan då jag lät får torra händer vid växlande klimat. Plus att cirkulationen i fingrarna lättare kommer igång när man smörjer in sig och masserar lite extra. Denna lilla kärlek på tub kostade 69:-.

Så jag rekommenderar ett besök hos Bath & Body Works nästa gång ni besöker terminal 5 på Arlanda!

//Annica

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.