Skönhet

Neroli Blossom Bath & Body Oil

Neroli Blossom Bath & Body Oil

Detta inlägg innehåller ett pressutskick. Mer info finner du under PR & Policy.

Vintern suger ut all fukt från kropp och själ just nu känns det som. Så varje tillfälle som ges så försöker jag göda min kropp med olja eller lotion. Och som ni vet så älskar jag att bada i olika väldoftande oljor, på tur har vi Neroli Blossom Bath & Body Oil!

Älskar du att bada lika mycket som jag? Ja vissa perioder kan jag bada 2-3 gånger i veckan. Vet att det inte är så miljövänligt men jag tar igen det på annat. Plus att jag drar verkligen ur varje grad ur vattnet innan jag kliver upp. Så jag slösar inte precis på varmvattnet.

Vi går tillbaka några år då det inte alls var lät att hitta just badolja. Badskum och badbomber fanns det gott om men inte olja. Det var då jag började använda kroppsolja i badet, och det är jag otroligt glad över idag. Tänk annars så mycket produkter jag skulle ha missat under åren!

Neroli Blossom Bath & Body Oil

Mitt senaste tillskott i produkter för både bad och kropp är Neroli Blossom Bath & Body Oil (615SEK) från Kerstin Florian.

I denna ekologiska olja finns den eteriska oljan neroli som med sin doft lyfter alla sinnen. I blandningen finns även olja från kokos, jojoba, ängskrasse och solros som mjukgör och ger näring till huden. Nerolioljan utvinns från blombladen från bitter apelsinblomma och har länge varit högt klassat inom aromaterapi för sin lugnande och rogivande doft som lättar på spänningar, oro och stress. Den är även bra för att få en god natts sömn, en lugn hjärtrytm och är bra för matsmältningen.

Det känns lite som att denna olja är som gjord för mig just nu. Hade den varit någon hundra lapp billigare hade jag trolig överdoserat med den dygnet runt. Så det kanske är tur att den ligger lite över min prisklass.

Några droppar av den i badet är helt underbart. Och är det så att jag är riktigt torr så fick jag tipset att även ta några droppar av oljan i Satin Lotion (549SEK). Efter ett sådant bad känns det som inget kan gå fel. Sådan lyx för kroppen! Satin Lotion är en återfuktande kroppslotion som förbättrar hudens förmåga att behålla fukt med hjälp av sheasmör, jojoba, aloe vera och E-vitamin. Den bidrar dessutom till att skydda huden mot ålderstecken. Hallå 40 års krisen!

Jag blev otroligt glad när det låg med en pump till oljan. För finns det något mer irriterande när en är blött om händerna och skall försöka skruva upp en krok? Nä tacka vet jag produkter som kommer med pump, så smidigt och du behöver inte oroa dig över att förpackningen fylld med vatten vart efter den står i badrummet.

Detta är inget samarbete och jag tjänar inga pengar på detta, MEN fram till 14 februari (alla hjärtans dag) har Kerstin Florian kanon pris på Neroli Blossom Bath & Body Oil. Du kan köpa den för 492SEK istället för 615SEK (20% rabatt)!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.