När våren kommer med färger…

Detta inlägg innehåller annonslänkar, du finner dom märkta med en asterisk (*) Mer info finner du under PR & Policy.

Med fjärilar i magen kommer våren med färger. Det är dags att lägga undan mina svarta plagg och välkomna värmen.

Som ni kanske vet bär jag alltid svart. Svart från topp till tå med kanske någon avstickande färg på kroppen. Men när jag spenderade en vecka i solen kom jag på andra tankar. Det är dags att ge min kropp och själ lite färg i tillvaron. För att göra en dubbelkoll på vilka färger jag egentligen bör bära så gjorde jag en färganalys, vinter blev min färgskala. Innan analysen var jag redan fast i tre olika nyanser som gör mig glad. Grönt, persika och gult. Den ända nyans som stämde direkt in på vinter var den gröna. Men va tusan, man skall inte haka upp sig på såna här saker. Ta dom färger du gillar helt enkelt.

Färgskala - Vinter

Nu är inte tanken att jag skall byta ut hela min garderob mot färger. Nä alla mina svarta plagg kommer att finnas kvar men jag kommer att komplettera dom med färg. Kan inte chocka mig själv och omvärlden allt för mycket på direkten, men jag känner att mitt liv behöver lite mer färg just nu.

Färgglada plagg i vår

| Svart kjol* | Grön tshirt* | svart skjorta* | grön klänning* |gul kavaj|gul klänning* |blommiga byxor* |grön väska |

Och vet ni, nu när jag äntligen har börjat titta efter plagg i olika färgstarka nyanser så kommer det skit snygga kläder i svart. *morr* Ett i-landsproblem som jag upptäckte senast jag skulle hänga in nytvättat i klädkammaren var att det finns ingen plats för nytt. Jag måste helt enkelt ta och rensa. Just nu ligger det byxor och toppar på en pall bara för att jag inte har några mer galgar, ja eller plats helt enkelt att hänga upp dom. Måste ta mig samman någon kväll och verkligen gå igenom allt. Känns som att jag gör det väldigt ofta och ändå är klädkammaren full. Som sagt, det är ett i-landsproblem helt enkelt.

You Might Also Like

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.