När jag äntligen flyttat ut till min oas

När jag äntligen flyttat ut till min oas

När jag äntligen flyttat ut till min oas kommer regnet, men det stoppar inte mig från långa kvällar. Med tak över huvudet och blommor som håller en sällskap kan man skapa en trivsam miljö.

För en tid sedan visade jag er en del produkter som jag skulle vilja inreda min oas med. Ibland blir det inte riktigt som man tänkt men när jag äntligen flyttat ut till min oas är jag otroligt nöjd. Det är lite små fix kvar men det är för att jag inte hittat dom där rätta produkterna.

När jag äntligen flyttat ut till min oas

Japp så här såg det ut innan vi tog tag i det hela. Möblerna köpte vi faktiskt förra året, men dynorna blev otroligt fort nedsuttna då både jag och Bull spenderar en hel del tid där ute. Och dom var inte speciellt snygga innan heller. Det är inget fel på dom om man fixar nya dynor men jag vill ha en soffa som jag kan ligga ner i så då blir det nya möbler. Trallen slet vi ut för två somrar sedan så nu har det varit betong ett tag och det kan bli lite kallt. Nä det behövdes en uppfräschning som heter duga med andra ord egentligen!

Tanken var att vi endast skulle åka runt och titta på lite olika lounge möbler för att sedan åka hem och planera lite. Jag har min vision om hur det skall se ut medans sambon verkar ha en helt annan. Då det är jag som spenderar mest tid där ute så borde det vara jag som bestämmer tycker jag. Vi har varit iväg och tittat på möbler bra många gånger tidigare men aldrig varit eniga.

När jag äntligen flyttat ut till min oas

Vi hamnade på Bauhaus och därifrån kom vi med några otroligt stora kartonger. Loungesetet Larissa fick det bli! Så nu är jag med riktiga möbler i min oas. Jag har faktiskt hunnit sova på soffan två gånger redan, spenderat en del kvällar både i solsken och regn. Älskar varje minut. Nu längtar jag till en stabilare värme så jag kan sova nattetid där ute kanske. Vi har otroligt varmt på övervåningen och jag har under flera år pratat om att sova på verandan under sommaren.

Det är som sagt lite små fixa kvar. Det skall till lite mer blommor, en hylla i hörnet där jag kan placera min Marshall, lite snygga dekorationer och en pläd. Egentligen skulle jag vilja måla båda väggarna i samma röda nyans som resterande ytterfasad är i, men risken är att det blir alldeles för mörkt. Jag måste suga lite på den först.

När jag äntligen flyttat ut till min oas

Jag är så nöjd med dessa möbler. Gräsmattan var jag så emot tills den kom på plats. Nu gillar jag den då den faktiskt ger lite färg åt det hela och jag kan gå ut barfota mitt i natten utan att frysa. Snygg är den inte men praktisk, så sambon får rätt för denna. Även då verandan är inglasad och har tak så är det otroligt skönt att dörren ner till gräset är endast täckt i nät. På så sätt kommer det in luft hela tiden och man behöver inte dö av värmeslag. Bull gillar även att ligga vid dörren och känna lukten av kvarterets katter som smyger omkring.

När jag äntligen flyttat ut till min oas

Nu hoppas vi på att Juni levererar lite värme och sol så jag kan njuta av denna plats till fullo. Långa svala kvällar med skön musik och något glas rosé eller drink. Å vad jag längtar, men jag klagar absolut inte på regnet, för det kan vara väldigt mysigt där ute även när det regnar.

You Might Also Like

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.