När en tänker lite för länge, eller?

Så en när en tänker lite för länge finns risken att ämnet eller inlägget inte är aktuellt längre. Det är precis det som hände. Och egentligen skulle jag inte säga att det var så synd det heller, för ibland ordnar sig saker och ting iallafall.

Jag hade tänkte skriva ett inlägg där jag bad om er hjälp, igen faktiskt. För det var inte alls många månader sedan jag gjorde det. Ett inlägg där jag bad om hjälp att hitta min nya framtid på arbetsmarknaden. Men denna gång han jag inte skriva klart inlägget innan jag fann min väg.

Även då jag fortfarande är kvar på arbetsplatsen som jag sagt upp mig ifrån ett tag till så har jag fått börja på deltid på det nya jobbet. Så idag börjar jag där faktiskt!

Det jag vill ha sagt egentligen nu är att under denna tid som jag sitter på två olika deltidsjobb kommer jag kanske inte hinna lägga ner så mycket jobb här på bloggen. Kommer absolut inte sluta blogga, men under den första perioden tror jag min hjärna kommer behöva vila lite under dygnets få timmar.

Jag är sjukt taggad på detta och ser verkligen fram att börja jobba heltid även då det just nu som sagt är på två olika arbetsplatser. Men i framtiden blir det endast på en, hoppas jag.

Så under tiden inläggen kommer lite mer sporadiskt än innan så kanske ni kan berätta för mig vad ni vill se mer av här på bloggen. Är det något ner vill att jag skriver mer om eller helt enkelt något jag missat helt. För ibland är det lätt att man hamnar i ett ekorrhjul och glömmer bort saker.

Ikväll skall jag gå på Daisy Beauty Awards galan och fira lite, men bara lite för imorgon är det en ny dag och då vill jag vara pigg!

You Might Also Like

2 Comments

    1. Annica

      Tack så jätte mycket!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.