När en blir gammal och senil, eller är det bara för att jävlas?

Han å se oskyldig ut, men jag lovar er att det växer små horn i pannan på honom.

Vart du fundersam över rubriken? Jo det skulle faktiskt jag också ha blivit om jag inte visste vad det handlade om. Och det är faktiskt inte jag som blivit gammal och senil även då jag nu gått över till 40. Men det är Bull (katten) jag syftar på. Han fyller 20 i år som några av er som följt mig ett tag vet om. Hans hälsa har svajade en del för ett år sedan men jag måste faktiskt säga att det är mycket bättre nu. Men sedan ca 2 veckor sedan började jag fundera på om allt står rätt till i huvudet på om.

Det är nämligen så att han har börjat kissa i våra skor. Detta är inget han någonsin gjort förut utan det började nu. Det är alltid en gång på natten eller när vi lämnar honom ensam på nedervåningen och han inte får någon uppmärksamhet. Det är sjukt frustrerande men än så länge är det inget mer än bara skor han förstör. Vi var upp till landet en sväng efter att detta började och där var det inga som helst problem. Men så fort vi kom hem så drog han igång igen.

Han vet precis vart lådan är för den använder han när han verkligen behöver göra sina behov. Och den är ren så det är inte så att den behöver bytas. Så gör han detta för att jävlas med oss och visa att han är missnöjd med läget? För han verkar inte ett dugg missnöjd med livet annars. Äter, sover och umgås precis som han alltid gjort.

Jag hoppas innerligt att han slutar upp med det där nu efter att vi kommer hem från semestern…

You Might Also Like

3 Comments

 1. Karinsbeautyroom

  Såååå tråkigt och det värsta är att oftast är det något som inte är bra när katter börjar kissa inne där de inte ska. Går ni på regelbunden kontroll av hans hälsa? Tänker att han ju inte är någon ungdom längre.

  1. Annica

   Vi har varit på kontroller o dom säger att alla värden ser bra ut, men vi ska göra en ny koll nu när vi kommer hem från semestern. Det lustiga är att han gör inte alls så här på landet. Nu säger han till på direkten om han vill gå på lådan o den måste bytas först eller om han hellre går ut. Han e som en annan katt här.

   1. Karinsbeautyroom

    Så märkliga de är de små liven. Då är det säkert “bara” missnöje han visar hemma, han vill säkert ha mera uppmärksamhet och det får han ju i stugan då ni är lediga och tillsammans med honom mera när ni är där.

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.