När covid-19 tog mitt ansikte…

Detta inlägg innehåller annonslänkar, du finner dom märkta med en asterisk (*) Mer info finner du under PR & Policy.

Det kanske inte är så drastiskt som rubriken låter, men Covid-19 har faktiskt tagit nästan allt mitt smink. Sedan mars 2020 så har jag mer eller mindre suttit hemma om dagarna och därför inte sminkat mig. Vart lite för bekväm med det så väl dom få gånger man gick ut lät jag sminket stanna kvar i förpackningen. Men nu över 1 ½ år senare behöver jag verkligen börja sminka mig igen.

Jag skall absolut inte sticka under stolen med att jag saknar stunderna när jag satt och sminka mig varje morgon, men tog aldrig tiden under pandemin. Nu är jag tillbaka på kontoret minst 2ggr/veckan och har även börjat visa mig mer ute bland folk och då vill jag självklart se ut och känna mig som en människa.

Så en påfyllning och uppdatering av sminkväskan måste göras, jag behöver ny bas helt enkelt. Frågan är ju bara vad tusan börjar jag? Känns som jag missat så himla mycket under tiden jag lagt sminket på hyllan.

Physicians FormulaThe Healthy Foundation SPF 20 LC1 Light Cool
Min absoluta favorit foundation måste införskaffas fortare än kvickt. Denna har varit min favorit sedan jag fick den. Är otroligt dryg och räcker i evigheter.

Physicians FormulaMurumuru Butter Bronzer Light Bronzer
Love this one! Dom dagar jag är lät (vilket jag är dom flesta dagar) så kör jag denna som contour. Dock börjar den blir för mörk för mig nu när allt pigment trollats bort i mitt ansikte. Går den att få i en ljusare nyans än Light?

NYX Professional Makeup Highlight & Contour Pro Palette* eller NYX Professional Makeup 3 Steps To Sculpt Fair*
Räcker det med en liten palett eller skall jag slå på stort? Har faktiskt inte testat några puderprodukter från NYX tidigare så detta är ett wildcard för mig.

NYX Professional Makeup HD Photogenic Wand Concealer Porcelain*
Självfallet behöver jag även en concealer, något jag tidigare inte brukade använda alls. Men jag tror att det är dags att börja dölja lite mer skavanker i ansiktet nu. Har hört mycket om denna produkt så varför inte slå till på en sådan. Kanske blir det både en ljus och mörk.

You Might Also Like

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.