Om Bloggen

När bloggen byter inriktning

Det händer grejer. Ut med något gammalt och in med nytt. Bloggen byter utseende i samband med att det finslipas på innehållet. 

Ni märkte förmodligen redan under förra veckan hur bloggen bytte design lite då och då. Jag hade så himla svårt att få till den där perfekta designen som hade precis allt jag ville ha. Nu tror jag att jag hittat hem även om det är så detaljer kvar som inte stämmer. Jag vill att det skall vara en tydlig design och att ni som läsare lätt skall hitta det ni vill läsa om. Det skall synas att jag inte bara skriver om skönhet även om det är den stora punkten på bloggen just nu.

Det är som sagt några detaljer kvar att justera men jag ville ha en bra layout att utgå ifrån nu när julkalendern drar igång på söndag. Mer om den kunde ni läsa tidigare i morse. Hoppas ni vill vara med och öppna luckorna med mig i år.

Så varför denna layout på bloggen då? Jo, jag personligen tycker att den visar tydligt dom grund punkter jag skriver om. Du som läsare kan som sagt lätt se vilket ämne du är intresserad av utan att behöva läsa alla inlägg som egentligen kanske inte intresserar dig. Kanske ser layouten lite tråkig ut just nu, men jag jobbar som sagt på det. 

När min föra design inte längre gav stöd åt PHP 7.2 kände jag att det var dags att gå vidare. Men jag kan säga att det var inte lätt att hitta en grundlayout som det stod klart och tydligt att den nu fixade just PHP 7.2. 

Jag hoppas att ni kommer att trivas med denna layout så länge jag gör det!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.