Hälsa & Livsstil

Naket och lite utlämnande…

Låt mig ge en förklaring till varför livet känns så där naket och utlämnade ibland.

Ingen har nog missat att jag drar iväg på en liten road trip strax. För mannen är detta en jobbresa, jag är med som stöd skulle vi kunna säga. Fast egentligen ser jag hela resan som en liten “hälsoresa” för mig.

Ni har troligen märkt av att det varit rätt tyst både här på bloggen och på Instagram. Absolut inget som var planerat då jag har så mycket roligt att skriva om. Men, japp det kom ett men. Jag har inte mått så bra den sista tiden, egentligen mår jag inte så bra nu heller om jag skall vara helt ärlig. Så min tanke med resan är att samla på mig inspiration, motivation, livsglädje, nya intryck och en mening med livet. Det låter väl som en bra resa! Behöver inte alls bli speciellt dyrt. *skrattar*

För att göra en historia kort om mitt mående då jag suger på att förklara egentligen hur jag mår så kommer här en lista på hur jag mått och mår:

 • Mitt huvud är fyllt med bomull. Vilket gör att jag glömmer lättare, trögare på att hänga med och tappar koncentrationen och tålamod alldeles för fort.
 • Konstant trött. Spelar ingen roll hur mycket jag än sover.
 • Nedstämd och frånvarande
 • Ingen aptit
 • Sjukt överkänslig mot ljus, ljud och stark mat
 • Får ögonflimmer
 • Taskig balans
 • Svimfärdig
 • Ingen styrka i kroppen, känner mig som en gammal 95 åring ibland

Ja detta är typ huvudpunkterna till mitt mående, det kanske räcker? Dock vill jag så jäkla mycket. Har så mycket skoj att skriva och fota till bloggen. Har ett sminkbord att rensa, så många filmer och serier att se. Men motivationen till att ta första steget finns inte där. Känner mig helt nollställd.

Så under min resa nu tänkte jag försöka att dokumentera så mycket som möjligt. Skriva ner allt jag vill berätta, fota massor med både kamera och mobil. Men jag tänkte även försöka mig på lite rörliga bilder. Min förhoppning att jag skall må bättre när jag kommer hem. Förhoppningsvis är det bara min utmattning som är tillbaka i en liten annan tappning än tidigare.

Är ni ens intresserade över hur jag mår, är sådant intressant att läsa om?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply Lotta 12 oktober 2019 at 08:29

  Finns här! När du behöver!❤️??Önskar att jag hade en stor burk god hälsa och energi att bara ge dig!

  • Reply Annica 12 oktober 2019 at 12:51

   ?❤️ Du kommer alltid vara min solstråle!

 • Reply Louise 12 oktober 2019 at 09:18

  Låter inte bra ❤️ Hoppas du får ny energi & mår bättre efter resan

  • Reply Annica 12 oktober 2019 at 12:52

   Tack! Jag skall föröska njuta av varje minut o komma tillbaka laddad inför julpartyt. ?

  • Reply Annica 27 december 2019 at 14:41

   Tack snälla du! <3

 • Reply Karinsbeautyroom 12 oktober 2019 at 20:01

  Åh vad jag önskar att det gick att skicka både ork och energi för då skulle du få lådvis ❤️

  • Reply Annica 14 oktober 2019 at 12:41

   ???

 • Reply Wysteriia 12 oktober 2019 at 21:12

  Oj har du träffat någon läkare angående ditt mående? ♥ Hoppas resan kommer göra dig gott. Att resa, utan krav eller specifika planer, brukar i alla fall göra mig gott.

  • Reply Annica 14 oktober 2019 at 12:43

   Jag har varit hos läkaren när det hela började tidigare i år men behöver nog ta en liten uppföljning nu. Ja skall passa på att njuta under resan o bara göra sådant som hör mig gott. ?

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.