Mysterious Jungle – Ideal of Sweden

Mysterious Jungle - Ideal of Sweden

Detta inlägg innehåller affiliatelänkar, du finner dom märkta med en asterisk (*)

Under helgen försvann alla snö i norra Stockholm och jag har nu börjat drömma och varmare dagar. Mysterious Jungle – Ideal of Sweden är produkten som får mig att längta lite extra till våren och alla dess härliga varma dagar.

Att byta mobilskal är lite som att byta halsband eller väska. Du vill anpassa den efter humör, årstid eller tillfälle. Och nu när våren är på intåg så vill vi självklart även klä vår kära mobil i härliga mönster och färger. Jag har valt att lämna den svarta marmorn mot en härligt blommig och mystisk djungel. Med Mysterious Jungle* från Ideal of Sweden kan jag bara längta efter den där härliga solen och färgglada blommor. Även då jag alltid bär svarta plagg så blir jag otroligt glad när mina accessoarer är i något härlig färg eller mönster. Och detta skall får mig lite glada varje gång jag tittar på det. Så bara för att du alltid bär svarta plagg behöver du inte ha allt omkring dig i samma nyans.

Mysterious Jungle - Ideal of Sweden

Mysterious Jungle* (299SEK) är en av vårens nyheter från Ideal of Sweden* och oavsett om du gillar blommigt eller inte så finns det något för dig hos dom. Min ända önskan vore att det skulle finnas skal där loggan är i silver och inte guld, för dom som känner mig vet att jag egentligen har lite svårt för just guld. Men jag älskar verkligen min “mysterious jungle” och kommer mycket troligt införskaffa mig flera så jag kan byta vart efter humöret svänger.

Tänkte visa er några av dom favoriter som jag har hos Ideal of Sweden just nu. Jo dom har även skal till andra telefoner och inte bara till iphone, världen kretsar inte runt iphone faktiskt. Ett skal för varje humör eller tillfälle. Black Marble ser nästan likadant ut som det jag hade nu innan, men då det är så otroligt slitet så varför inte skaffa ett nytt inför nästa period jag vill bara något diskret men ändå något med lite mer liv än ett helsvart.

Ideal of Sweden

| Neon Tropical* | Peony Garden* | Sailor Blue Bloom* | Python* | Black Marble* |


Detta inlägg innehåller delvis pressutskick, men åsikterna är fortfarande till 100% mina egna och har inte gått att köpas eller påverkas av en tredje part. Mer info finner du under PR & Policy.

You Might Also Like

One Comment

  1. My secret passions

    Åh, de har så mycket fina skal!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.