På Bordet

MyBlender.

Jag har länge velat ha en blender som låter mig enkelt och smidigt tillaga frukost eller lunch utan en massa disk eller kånkande på tunga maskiner. Och jag kan nog ärligt säga att mina ögon vilat länge nog på denna blender från MyBlend*. Liten och smidig, plus att den finns i många färger.

MyBlend 3 är en trådlös och portabel mixer med tillräcklig kraft för att mixa alla våra favoriter, inklusive frysta frukter och is – när som helst, var som helst. Jag tror faktiskt denna skulle få plats utan problem i min handväska så jag kan ta med mig den till jobbet och göra mig en islatte eller smoothie där. Hur avundsjuka tror du inte kollegorna skulle bli!

Blendern rymmet 500ml och du kan faktiskt dricka direkt från blendern så du behöver inte hälla över innehållet till ett glas innan du kan avnjuta drycken. Självklart kan du göra så mycket mer än bara en smoothie i denna. Du kan bla göra frysta latte av baristakvalitet, krämiga milkshakes, silkeslena proteinshakes, läckra cocktails, krämiga såser, dressingar och till och med färsk barnmat.

Just nu har jag en rabattkod* som ger er 15% på en blender.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Jeanette 24 maj 2022 at 08:17

  Ohh det blendern så jag på någon reklam! Verkar vara smidig! Så många fina färger också!
  Dilemmat står mellan vilken jag ska välja *haha Rosa, turkos eller mörkblå?!

  • Reply Annica 24 maj 2022 at 21:54

   Jag tycker turkos! Fungerar året om. 🙂

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.