Skönhet & Mode

My ring holder.

Detta inlägg innehåller annonslänkar, du finner dom märkta med en asterisk (*) Mer info finner du under PR & Policy.

Det här med smarta saker är faktiskt väldigt smart. Och den här är väldigt smart, för smart för att inte berätta om den. Ni som följer mig på Instagram har redan sett den. Ringerholder är grejen för dig som inte av någon anledning kan bära dina ringar på fingrarna. Ja ni hör ju!

Jag som knappt kunnat bära min vigselring sedan bröllopet älskar att äntligen kunna bära den. Sen om det inte på fingret eller inte spelar ingen roll. Förlovningsringen får jag på mig, men då blir det stopp i fingret och jag får aldrig av den. Så nu skall jag bära mina två ringar runt halsen istället. Kanske en dag kommer jag kunna bära dom på fingret igen, men jag tror den vägen är allt för lång.

Ringerholder är svenskdesignad av Jennifer och hennes man. Ringer kom upp i samband med att hon var sjukgymnast och inte kunde bära sin förlovningsring. Den tillverkas i Tyskland. Gjord av extra fint och renare 935 silver, vilket innebär att det håller sin lyster längre än vanliga sterling silversmycken. Hänget är designat för att hålla upp ringstorlekar upp till 69mm i omkrets eller 22 i ringstorlek. Gillar verkligen den tåliga pansarlänken som hänget kommer på, det känns liksom inte så ömtåligt och skört. Dock hade jag önskat att det fanns flera längder att välja på. Halsbandet kommer med längden 45cm, vilket brukar vara den vanligaste längden. Men för en med större hals ( och dubbelhaka) skulle det vara snyggare med 50cm. Så jag kommer införskaffa en förlängingskedja så fort jag kan.

Självklart fungerar halsbandet även utan ringar, så du behöver absolut inte ta av dig halsbandet bara för att du bär ringarna på fingrarna för stunden. Enkelt och snyggt, precis så som jag vill ha det runt halsen. Ringholder finns att köpa på Ringholder´s hemsida och hos Smarta Saker*.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.