My lilttle beautybox från ArtDeco

ArtDeco

Gillar du refill system när det kommer till makeup kan ArtDeco hjälpa till att få till en snygg palett som passar dina behov. Här kan du välja små skuggor och rouger utan att bli pank.

Jag är otroligt svag för snygga små paletter, eller egentligen produkter i miniformat rent allmänt faktiskt. Men denna lilla palett från ArtDeco är bara för ljuvlig. Motivet från Talbot Runhof passar våren in så otroligt bra. Nu har vi kanske inte vår i hela Sverige ännu, men visa dagar kan man faktiskt få tro det. Denna palett fick jag själv plocka ihop under Daisy Beauty Expo i januari. Bordet som var uppdukat med mängder av färger var som ett stort bord fyllt med godis, otroligt svårt att välja vilka fyra färger man skulle välja. Skulle man gå på det säkra kortet och välja naturella färger eller kanske ett wildcard och gå helt crazy.

ArtDeco

Självklart fegade jag ur efter en stund och byte inriktning från crazy till naturell. Det fick bli en palett som kan funka i alla lägen, en sån där palett som är perfekt att ha med i väskan. Jag har tidigare berättat för er om Inglot Freedom System, det här fungerar nästan likadant. Varje skugga har en magnet i botten så den är otroligt lätt att ta ut från paletten och ersätta med någon annan. Perfekt när skuggan tar slut och man vill sätta dit en ny. Med andra ord kan man behålla den snygga asken lite längre.

ArtDeco

Tyvärr har skuggorna inga namn så jag kommer bara rabbla upp lite nummer för den som är intresserad av någon speciell skugga. Den första ljust rosa beige går under nummer 584. En skugga som kan fungera som highlighter och basskugga. Nästa skugga går lite mot guld men inte till att överdriva. Gillar att den är svag men ändå väldigt pigmenterad, nummer 211. Sedan har vi skuggan som kan fixa till den lätta neutrala makeupen till en starkare festmakeup. Med nummer 208 får du en brons skugga som får dina ögon att tindra. Vi avslutar med en skugga som funkar perfekt till både sotning och förstärkning av eyelinern. Med nummer 02 kan du fixa till dom där dramatiska ögonen.

ArtDeco

Alla skuggor har ett starkt pigment och är väldigt lätta att applicera. Med en primer under tycker jag skuggorna sitter där dom skall väldigt länge utan att smetas ut eller försvinna under dagen.

Artdeco finns att köpa bla hos Ellos, Halens, Nelly och Eleven.se. Paletten kostar ca 108SEK och en skugga ca 89SEK.

PR & Policy 2016

You Might Also Like

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.