My happy colour from Stones and I.
Hälsa & Livsstil

My happy colour from Stones and I.

Stones and I är ett litet företag som drivs av Lina, hon precis som jag kraschade för en tid sedan. Och allt eftersom läkningen pågick så drogs vi till yoga, meditation och kristaller. Lina har tagit detta ett steg längre och börjat tillverka kristallsmycken. Något jag är väldigt tacksam för, då vet jag precis vart jag skall vända mig när jag behöver något fint att bära.

My happy colour from Stones and I.

Varje smycke är handgjort av Lina, vilket det gör hela saken lite roligare. Alltid trevligt att veta att det ligger en personlighet bakom varje smycke. Varje kristall är vald med omsorg och ofta är det nog blod, svett och tårar inblandat. Det är inte så jäkla enkelt som folk tror att “slänga ihop” ett smycke. Trust me, jag har verkligen försökt i omgångar att tillverka mina egna smycken. Ett jäkla tålamod när det är så pilligt, och just kristaller vill man inte hantera hur som helst när man skall försöka få till snygga hängen.

Just mitt halsband pryds av en svart turmalin. Det är inte bara my happycolour utan just svart turmalin är en kristall med riktiga superkrafter. Den hjälper till att hålla energitjuvar borta, kristallen blockerar och skyddar mot all negativ energi och om inte det var nog så lugnar den även vid ångest och panikattacker. Tror detta halsband var som gjort för just mig. Svart turmalin är en av de mest kraftfulla beskyddande stenarna.

My happy colour from Stones and I.

Hos stonesandi.com hittar du enkla och stilrena smycken i antingen silver 925 sterling silver eller 24k guld över sterling. Jag är som sagt helt såld på hennes halsband och så fort jag får klirr i kassan så hoppas jag på att köpa flera. Alltså titta på bara på denna med en liten fluorit, eller minimåne i bergskristall och min månadssten regnbågsmånsten som en liten droppe. Tror aldrig jag kan få för många silversmycken och speciellt inte såna med underbara kristaller på.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.