Skönhet & Mode

My christmas wishlist – Längtan til julen

25 dagar kvar till julafton och jag känner att jag vill skriva önskelistor. Även då jag innerst inne vet att jag troligen inte kommer få något av det jag sätter upp på min önskelista så trycker jag det är otroligt roligt att få drömma bort för en liten stund.

Jag tror det ligger kvar sen barnsben att man knopar i hop små listor.  Nu är man vuxen och för oftast köpa det man vill ha själv.

Önskelista November-4

| 1. Sminkspegel | 2. Marc Jacobs Decadence EdP  | 3. Voluspa Fragrant Oil Diffuser | 4. Sheer Eye Zone Corrector | 5. Hawaiian Kukui Cream | 6. Fotostudio | 7. Säker Stil | 8. Thomas Sabo – Glam & Soul | 9. Kat Von D – LoveCraft | 10. Rituals Ayurveda |

Det kommer mycket troligt bli flera listor innan själva julafton. Och sedan är det dags för födelsedagslistan si så där ett halv år senare. Så drömma kan man alltid få göra om man nu inte går och köper sig allt själv.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.