My birthday wishlist, or should I just call it a wishlist of June.

Detta inlägg innehåller annonslänkar, du finner dom märkta med en asterisk (*) Mer info finner du under PR & Policy.

Det är den där tiden på året igen då jag fyller år. Jag vart tvungen att tänka efter hur mycket faktiskt, men dom säger att åldern bara är en siffra så vi struntar i att ta upp den helt enkelt. Även då jag inte kommer fira min födelsedag (22 juni) så kan jag ju alltid roa mig med en liten önskelista.

Men helt ärligt så vet jag faktiskt inte vad jag skall sätta på önskelistan, mitt huvud består just nu av bomull känns det som. Så kanske är det helt rätt att bara ha en lista där omvårdnad är fokus. Självklart har jag saker jag önskar mig som en resa till värmen där jag kan få plaska i havet i hela dagarna, att bli frisk, en långhårig fransk bulldog, ett hus på landet, en egen bil. Ja ni fattar, men ibland måste man tänka lite mindre tydligen. *skrattar*

Så i år går min önskelista i hälsans tecken och det är faktiskt inte så himla dåligt om man tänker efter. Vi skall ju vara snälla mot oss själva och min önskelista är en start till att ta hand om mig själv.

Loungeset Valencia skulle jag gärna vilja ha i uterummet så jag kan sitta där och njuta av sommaren och hösten. Kanske sitta där medans regnet slår mot taket och läsa en bok. Det som vi har där i dag vill jag ta ner till altanen så vi kan sitta bra när vi grillar eller har gäster här.

William Värnlid´s “I will makeup” – Magic Lip care kit ger perfekta läppar i 3 steg. Det skall vara enkelt utan en massa olika produkter helt enkelt. Hur ofta tar man egentligen hand om sina läppar?

Yves Saint Laurent – Black Opium Eau de Parfum Illicit Green*, alltså vill ha! Älskar alla andra Black Opium så varför skulle jag inte älska denna. En doft som är frisk men sprider ett lugn och längtan till semester.

Nu när jag skall försöka hitta mig själv och balansen i mitt liv är det tydligen yoga och meditation som står högt på min att göra lista. Så en meditationskudde, yogablock och yogabolster är något jag önskar mig så jag får riktig feeling.

Något som fångat mitt intresse den senaste tiden är kristaller och deras påverkan av våra liv. Kanske är det något som jag kanske kan få nytta av i mitt helande. Calm Wish bag kan vara en bra start och kanske blå kalcit som är otroligt vacker.

Sist men inte minst har vi årets dyraste önskeprodukt, loungestolen Astrid. Denna vore magisk att få sitta och mysa i, att bara få känna lugnet. Den må vara stor men det ger en bara möjligheter att kanske bygga in mig ordentligt i den med ljusslinga, filt och kuddar.

You Might Also Like

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.