Mot en ny framtid, del 2 – Har jag fattat ett beslut?

Mot en ny framtid

Ibland tar det verkligen mot till att ta ett steg fram. Vi har otroligt lätt för att inte ta det där första steget även om vi så önskade att vi gjorde. Hur svårt skall det egentligen vara och vad har en att förlora? Så vi fortsätter nu med “Mot en ny framtid” del 2 – Har jag fattat ett beslut?

För några dagar sedan tog jag ett halvstort kliv mot en bättre framtid, hoppas jag. Jag har ansökt om tjänstledigt och fått det beviljat!!

Börjar lite smått nu i september med att plugga på kvällstid och i början på 2018 sätter jag mig vid skolbänken på heltid. Måste erkänna att det är lite eller typ skit läskigt. 38 år och tar beslut om att börja plugga igen. Men den här gången är det faktiskt jag som gör det för egen vilja och inte för att jag måste. Jag vill verkligen utbilda mig på riktigt nu.

Så nu i september skall jag plugga grundkurs i Adobe Photoshop, Indesign och Illustrator. Till våren skall jag sedan utbilda mig till webmaster. Wohoo!! Nu har jag ju inte kommit in än till våren men jag håller tummar och tår för att det går vägen.

Min tanke från första början när jag ens funderade i tanken att studera (kan det varit i slutet på 90 talet) så var det media och webbdesign jag ville jobba med. På den tiden hade inte allt detta blivit så otroligt stort som det är idag. Jag studerade som sagt en termin av mediekommunikation och tanken var att fortsätta med nätverkstekniker, men där slutade mina studier och jag fortsatte att jobba. Jo min tanke denna gång är att försöka studera så länge och mycket som jag bara kan innan tid och pengar tar slut. För det är just det här jag älskar att pyssla med och jag vill bli så mycket bättre!

Har du gått något bra kurs som du rekommenderar?

You Might Also Like

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.