Moroccanoil Mending Infusion
Skönhet & Mode

Moroccanoil Mending Infusion

Detta inlägg innehåller ett pressutskick samt annonslänkar, du finner dom märkta med en asterisk (*) Mer info finner du under PR & Policy.

Dagen då jag vaknade med ett fågelbo på huvudet var här. Kunde kanske Moroccanoil Mending Infusion hjälpa mig?

Jag skall vara ärlig från första början. Trodde verkligen inte på denna produkt när jag först fick testa på den lite. Den fick stå där på hyllan bland alla andra hårvårdsprodukter och se så där fin ut bara. Men så kom en dag då jag insåg att mitt hår är i en riktig kris och behöver hjälp omgående. Den första produkten som jag faktiskt tänkte på var Moroccanoil Mending Infusion*. Fråga mig inte varför, men jag kände nog bara att nu får det bära eller brista. Har jag inte hittat någon hjälp inom en vecka så rakar jag av mig allt hår.

Så först börjar vi med vad som var fel med mitt hår så ni förstår grunden till vad produkten kan eller inte kan påverka. Under ca 1 ½ år har jag blekt och kört färgbomber. Detta slutade jag med nu i somras och började då färga håret istället utan någon blekning innan. Något jag trodde skulle vara lite skonsammare mot håret. Men nu så är det så att mitt hår har skapat ett fågelbo ovanpå huvudet. Oftast brukar det vara topparna som först tar stryk och dom är det bara att klippa av. Men av någon anledning så gav mina rötter mitt uppe på huvudet av först. Det var verkligen som ett fågelbo efter jag tvättat håret. 

Moroccanoil Mending Infusion

Och det är där Moroccanoil Mending Infusion (349SEK) kommer in i bilden. Min tanke var att testa denna produkt under några dagar. Efter att jag tvättat håret som vanligt så masserade jag in rötterna högst upp på huvudet och så lite av topparna med Moroccanoil Mending Infusion. Självklart blev håret väldigt fettigt då jag överdrev med mängden första gången. Har man panik så har man. Men eftersom jag applicerade detta på kvällen innan jag skulle gå och lägga mig så tänkte jag att håret för mumsa i sig alla gottigheter under natten. 

Sagt och gjort. På morgonen efter så kunde jag borsta håret precis som jag alltid kunnat och allt la sig väldigt fint. Det fanns inga spår kvar av fågelboet! Så nu har jag varje gång jag tvättat håret applicerat en mindre mängd på både rötter och toppar innan sängdags för att vakna upp till ett friskare hår. Jag är faktiskt så himla nöjd!

Nu är det inte så att den skall användas i hårbotten egentligen eftersom det finns risk att håret kan bli fett och se otvättat ut. Men har du extremt torr botten och inte känner att det gör så väldigt mycket om det blir lite fettigt så skulle jag absolut köra på. Moroccanoil Mending Infusion är ett serum som inte bara fixar inte kluvna hårstrån / toppar med andra ord enligt mig. Här har vi ett vitamin, &- quinoaproteinpackat serum som ger näring, mjukgör och stärker håret för ett silkeslent och fräscht utseende.

Den har en ultra-lätta arganoljeblandningen som skall reducerar synliga tecken på skadat hår, t.ex. kluvna toppar, torrhet och färgskador, samtidigt som serumet reducerar frizz och förhindrar ytterligare skador. Blandningen av arganolja och baobab-extrakt är berikade med antioxidanter och aminosyror. Precis vad mitt hår behöver!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Karin 27 augusti 2018 at 10:50

  Låter som något även mitt trasiga och frissiga hår behöver. Lägger detta serum på önskelistan och hoppas på att kunna unna mig detta snarast.

  • Reply Annica 27 augusti 2018 at 15:29

   Ja men det tycker jag absolut du skall göra! Går inte en dag utan att jag använder min nu.

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.