Morgonlyx med Gilda

VITAMIN C Skin Firming Kit
VITAMIN C Skin Firming Kit

Om en zombie lyxar till det på morgonen så är det verkligen värt det. Jag är verkligen en morgonzombie, men har jag hittat något jag verkligen gillar så tar jag mig några extra minuter för att få lyxa till det.

Under en längre tid har jag kört en annorlunda morgonrutin (för mig som är zombie) och sedan lyxat till det ordentligt en till två gånger i veckan med AHA mask. Även om jag snålar och inte kör varje dag med denna rutin så märker jag absolut skillnad efter varje gång. Om det inte var så att dessa produkter kunde ta slut så skulle jag troligen köra detta varje dag.

Innan jag berättar lite mera om produkterna så tänkte jag bara snabbt berätta lite om hur jag kom i kontakt med Gilda och deras produkter. Första gången jag fick behandling var på en mässa för några år sedan och sedan försvann dom under något år för mig. När jag sedan träffade på Gilda och Benjamin på Acadermia förra året igen så var det en självklarhet för mig att ta en behandling. Då jag alltid har varit rätt känslig så kanske man inte borde springa på så aktiva medel, men jag älskar när det händer saker och man ser att det händer något.

Man skulle kunna säga att jag har en hy som är blandningen mellan: känslig, torr, mogen och solskadad. Japp allt på en och samma gång!

Vitamin C Skin Firming Kit, innehåller: Organic Micellar Cleansing Water, Vitamin C Super Serum och AHA Mask. Tillsammans ger dom en omedelbar boost.

Vitamin C Super Serum 556SEK,
Fungerar för dom flesta faktiskt. Fet hud, mogen hud, åldersfläckar pigmentfläckar, manlig hud. Super Serum är vatten- och oljefritt antioxidantserum som levererar ett avancerat skydd för din hud och ljusar upp hudtonen. Reducerar pigmentfläckar. Den här produkten jobbar i synergi för att ljusa upp, strama upp och ge lyster till din hud medan den neutraliserar fria radikaler, skyddar kollagen och reducerar de negativa effekterna av UVA och UVB samt infrarött ljus.

VITAMIN C Skin Firming Kit
AHA masken, 415SEK
Har har vi en mask som även den fungerar för dom flesta. Fet hud, akne-hud, yttorr hud, mogen hud, åldersfläckar och pigmentfläckar.
Lite tråkigt är det att denna gelmask är helt transparant och mer eller mindre försvinner in i huden under tiden den verkar. Här går det inte att skrämma någon med en tjock grön mask i ansiktet.

Masken innehåller ekologiska AHA från frukter och Glykolsyra löser aktivt upp döda hudceller, förfinar hudytan och förbättrar hudens förmåga att syresätta sig, vilket stimulerar produktionen av kollagen och elastin. AHA har terapeutiska egenskaper för huden genom att visuellt reducera fina linjer, grov hud, ytliga ärr och hyperpigmentering. Om man bortser från färgen så gillar jag verkligen denna mask, det känns hur den jobbar och jag känner absolut att den gjort något med min hy. Eftersom den endast skall sitta 5-10 minuter kan man utan problem göra detta till en vana på kvällarna. Dock inte varje dag.

Organic Micellar Cleansing Water, 180SEK
Micellär vatten är poppis nu, dom flesta märken har släppt sin egna produkt och alla skall vara bästa. Detta organiska micellär vatten fungerar på dom flesta hudtyper, även känslig och reaktiv hud. Formulerad med ekologiska växtextrakt som Propanediol och Bisabolol som skonsamt rengör, fräschar upp, återfuktar och lugnar din hud. Fungerar att ta bort den flesta makeup så som vattenfast. Jag gillar denna, doften är svag men fräsch. Min hud torkar inte ut på direkten som den lätt gör med andra micellära vatten.

You Might Also Like

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.