MQ - MORE BY STOCKH LM
Skönhet & Mode

MORE BY STOCKH LM – Ny dressad linje från MQ

Det är helt sjukt! Jag tror faktiskt att modevärlden är på rätt sida av världen nu. Jag blir så himla glad när jag ser att fler kedjor följer efter och gör större storlekar. Och framförallt att plaggen inte ser ut som tält bara för att dom drar över storlek 44.

MQ är nästa butikskedja att släppa massa otroligt snygga plagg under kollektionen More by Stockh lm i storlek 44 och uppåt. Ska jag vara helt ärlig så brukar jag typ aldrig gå in i denna butik just pga storlekar. Men nu ser jag faktiskt fram emot nästa besök. Kollektionen är lite business casual, basplagg som kan fungera vid dom flesta tillfällen.

Kanske inte riktigt min stil var min första tanke. Men jag måste faktiskt ändra mig. Är det kanske så här jag vill klä mig till grunden och sedan bygga vidare på något sätt. Jag är som sagt inte speciellt färgglad när det kommer till själva kläderna utan det får allt annat stå för. Med snygga basplagg kan man få en riktigt bra garderob att jobba på. Så tack MQ! Ni har precis öppnat upp en helt ny värld för mig, tror jag.

Modell för denna kollektion är Georgia Pratt. Otroligt vacker människa!

MQ - MORE BY STOCKH LM

MQ´s egna ord om kollektionen: More by Stockh lm är en unik och dressad linje för den sofistikerade och väldklädda kvinnan. Kollektionen består av skräddade och tidlösa basplagg såsom kostymer, kappor och dressade nederdelar. Basen kompletteras med toppar, klänningar och scarfs i säsongens mönster och färgpalett går i svart, navy och vitt med milda toner av rosa, blått och beige. – Vi såg en potential i att göra en kollektion som kombinerar välklädd stil med god passform och hög kvalitet. Vi är väldigt stolta att kunna erbjuda en kollektion med större storlekar, något våra kunder efterfrågat, säger Fredrika Erlandsson, ny sortiment- och inköpschef på MQ.

MQ - MORE BY STOCKH LM

More by Stockh lm finns i utvalda MQ-butiker och online från mitten av mars. Priserna ligger på mellan 299SEK –  1699SEK.

MQ - MORE BY STOCKH LM
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.