Monki i min garderob, ja tack
Skönhet & Mode

Monki i min garderob, ja tack

Härom dagen trodde jag verkligen att våren kanske var på väg snart, igår när jag vaknade insåg jag att vintern kommit på nytt. Men det stoppar inte min längtan till lite vårkläder och färg. Så vi säger Monki i min garderob, ja tack!

Det var väldigt länge sedan jag kunde gå in o plocka på mig mer än ett plagg på Monki. Det är inte precis att dom riktar speciellt många av deras plagg mot oss som drar någon storlek större än den vanliga skaran. Men ibland om vi tittar lite extra på själva modellen av plagget så kan vi alltid hitta några riktiga godbitar. Och på den senaste tiden har jag faktiskt hittat en hel del godbitar.

Vi tar en titt på vad Monki har att erbjuda oss kurviga välmående kvinnor. Och tänk nu på att jag inte har kommit till det stadiet där jag vågar bära allt för åtsittande plagg utan hellre går med plagg som hänger fritt. Så är du bekväm med dig själv och din kropp så finns det faktiskt bra mycket mera plagg att välja på hos Monki än dom jag kommer visa. Nu fyller vi garderoben med vårkänslor!

Monki i min garderob, ja tack

| Zebra pumps | Oversized blouse | Cold-shoulder dress | Oversized raglan top | Long sleeved blouse | Flowy blouse | Midi skirt | Statement tee | Flowy blouse | Oversized shirt dress | Sporty trousers | Puffed sleeve blouse | Raglan top | Flowy trousers |

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.