Skönhet & Mode

Mokann – Intensiv saltskrubb för kroppen.

Är det dags att skrubba bort 2022 från kroppen och ge din hud en chans att börja om på nytt? Intensiv saltskrubb för kroppen Kaffe & apelsin har blivit en ny liten favorit här hemma sedan Stockholm Beauty week.

Hur trevligt låter det inte med salt från Döda havet, malt kaffe, sheasmör, grön kaffeolja, argan-, jojoba- och söt mandelolja, eterisk olja från apelsiner, E-vitamin. Detta är en riktig hälsokur för kroppen. Detta är alltså en kroppsskrubb med med naturlig kaffe- och apelsindoft.

Saltet från Döda havet, det malda kaffet och apelsinoljan tar bort döda hudceller och motverkar celluliter samt förbättrar elasticiteten i huden. Sheasmör och naturlig argan-, jojoba-, solros- och söt mandelolja fuktar och smörjer huden. Så är du lite försiktig när du sköljer av dig efter skrubben så behöver du inte smörja in dig efter. Så smidigt!

Jag gillar verkligen doften på skrubben. Den är inte tillgjord och parfymerad som det lätt kan vara när man köper en saltskrubb. Kroppen kommer få sig en omgång med denna en gång i veckan tills jag åker till solen. Det skall bli så skönt att få ge kroppen en nystart som den verkligen förtjänar nu under 2023.

Ett litet tips för dig som inte gillar kaffe eller apelsin

Gillar du inte kaffe eller apelsin på kroppen så kan jag varmt rekommendera deras produkt kroppsbalsam Tranbär. Alltså den doften!

Är Mokann ett nytt varumärke för dig så tycker jag absolut du skall ge det en chans och väcka ditt intresse. Alla deras produkter är dermatologiskt testade och icke djurtestade. Jag har hittat så många intressanta produkter från dom som jag skulle vilja testa under 2023. Hör bara på det här, ett doftljus med doften från Medelhavslunden!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.