Models Own K-Kushion Glow Perky Pink
Skönhet & Mode

Models Own K-Kushion Glow Perky Pink

Models Own K-Kushion Glow Perky Pink

Glow på kinderna med nyheten Models Own K-Kushion Glow Perky Pink. Är det en hitt eller diss med glow på tub? 

Tidigare har jag faktiskt endast använt mig av Models Own nagellack, kanske den produkt som dom är mest kända för här i Sverige tror jag. Men hör och häpna, dom har faktiskt ett väldigt stort sortiment av makeup och nu har dom utökat det med K-Beauty produkter som tex K-Kushion. Models Own K-Kushion Glow Perky Pink har hittat hem till mig och jag har sett fram emot att få testa den. Jag använder dagligen highlighter på kindbenen, men väldigt diskret så för mig är det viktigt att denna inte är för *pow*.

Models Own K-Kushion Glow Perky Pink* kostar 139SEK och finns bla hos Lyko.se. Där hittar du så klart en hel del andra färger och produkter. Men frågan är, kommer jag vilja köpa flera av dessa?

Models Own K-Kushion Glow är som ni redan förstått en highlighter i kuddformat, men på tub. Väldigt praktiskt då du slipper använda penslar om det är så att du vill bättra på under dagen. En vanlig highlighter är nästan som glitter medans denna skall påminna mer om pärlemo. Perky Pink ger ett lila skimmer, otroligt vacker och rätt diskret.

Models Own K-Kushion Glow Perky Pink

En lagom stor tub som lätt får plats i handväskan och då den är på 20ml är det inga problem att ta med den på resan. Glow kommer i två olika färger: Perky Pink och Cheerful Coral. Sedan finns det tre varianter av blusher. Kanske skall testa en blusher.

Models Own K-Kushion Glow Perky Pink

Tryck försiktigt på tuben samtidigt som du “pumpar”. Ta inte i för hårt bara, då händer det lätt att det trycks ut på sidorna istället för upp till kudden. Eller så är inte det vanligt alls utan det bara blev så för klåfingriga jag var tvungen att testa ta bort kudden en gång innan jag började trycka ut produkten. Något jag inte rekommenderar er att göra, eller det finns absolut ingen anledning för er att göra det faktiskt.

Models Own K-Kushion Glow Perky Pink

Här har jag tryckt ut en del av highlighter och skall börja applicera i ansiktet. Otroligt svårt att se just denna nyans, men den finns där. Efter några gånger kommer man troligen se lite bättre att det finns något på kudden.

Models Own K-Kushion Glow Perky Pink

Det är väldigt svårt att få till ett bra foto med produkten så att ni kan se hur snyggt den skimrar. Ta inte för mycket bara, det ser så väldigt onaturligt ut. Här har jag duttat ut väldigt mycket just för att ni skall få en chans att ens se något. Annars så lägger den sig väldigt naturligt på kindbenen och ger ett otroligt snyggt lila skimmer i ljuset. Produkten känns inte och jag tycker den sitter väldigt bra faktiskt. Men som sagt det krävs väldigt lite för att det skall bli snyggt.

Jag ser fram emot att använda denna och få lite glow i livet!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.