Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /customers/5/e/9/daretobeyou.se/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/article.php on line 52
Skönhet & Mode

Mode borde inte vara en storlek

Your body

Många tampas av att inte känna sig bekväm pga medias påhopp vilken storlek man bör ha för att vara normal. Jag själv är en av dom, och nu tänkte jag få ett slut på det.

Ett ämne som varit lite små hett under en längre tid är plus size. Vart går gränsen för att bära “normala” storlekar?  Vi på Beauty in Bloom bär två helt olika kroppshyddor. Jag (Annica) är den som då inte bär dom normala storlekarna som man skall lyssna på media. Lite av den biten jag tänkte vi skulle försöka komma bort ifrån, kanske inte i detta inlägg men så småningom. Inte kan vi ändra världen men en liten bit av den kanske.

Hur tråkigt skulle det vara om alla såg likadana ut egentligen? Eftersom jag och Emma är så pass olika kommer därför våra inlägg ibland vara väldigt olika. Vissa gånger kanske dom rent av säger emot varann. Men kom då ihåg att alla är olika och alla tycker olika. Så bara för att jag älskar en produkt behöver inte Emma eller du göra det. Och det samma kommer de vara nu när vi pratar mode.

Jag går som sagt under kategorin plus size om man nu måste kategoriseras. Och då om vi skall prata storlekar så alla vet vad jag pratar om så kan jag avslöja att jag drar allt mellan 44-50. Det beror helt och hållet på plagget och hur jag vill att det skall sitta. Älskar mode och alltid gjort men det är väldigt sällan jag kan följa modet slaviskt. Kanske egentligen inget att eftersträva, men ni förstår vad jag försöker få fram.

Min dröm är att butikerna börjar höja sina storlekar och låter dom hänga bland alla “normala” storlekar.

Meningen med detta inlägg var egentligen att presentera min “kamp” att hitta en ny stil. Emma har ni redan fått börja följa i hennes jakt på att hitta en ny stil. Snart är vi inne i en period som innebär en svacka för mig. Det blir ärmlösa toppar, korta kjolar och klänningar. Jag påbörjade denna resa redan under förra sommaren med små mål, tyvärr gav den vika under hösten. Men nu tänkte jag minsann fullfölja den och se till att ändra på min stil både in och utvändigt. Det handlar oftast inte om att hitta nya plagg att bära utan största jobbet är det psykiska.

Så jag hoppas att ni följer både mig och Emma i våra jakter på nya stilar. Vi kanske helt enkelt kan inspirera er till något.

I think that you can be healthy at any size and my goal is to help and educate women on that. It doesn’t matter if you’re a size 2 or 22, you can be healthy as long as you’re taking care of your body, working out, and telling yourself ‘I love you’ instead of taking in the negativity of beauty standards. – Ashley Graham

//Annica

Pst! På tisdag kommer jag berätta om en föreläsning som jag var på igår om just detta ämne.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.