Hälsa & Livet

Mitt 2016

2016 är året då jag skall börja tänka på vad jag vill och varför, inte vad andra tycker och tänker. Man anpassar sig allt för enkelt till vad andra gör eller säger.

Nu är det dags att jag ser till att göra saker och ting som får mig att må bra och inte bara för att andra tycker att jag borde göra si och så.

Ni kanske märkte av att det var lite tyst här i helgen som var. Jag har nämligen bestämt mig för att lägga mina helger på nära och kära. Tanken är datorfria helger, något jag faktiskt ser fram emot (om jag nu kommer kunna hålla det). Sitter framför en dator hela dagarna på arbetet och sedan när jag kommer hem så blir det ytterligare några timmar framför skärmen. Jag har ersatt tv med dator. Spenderar tydligen mer tid med datorn än min sambo. Så för att göra min sambo glad kommer jag som sagt försöka ta datorfria helger.

Självklart kommer jag finnas på Instagram under helgerna, telefonen kan ingen ta ifrån mig. Hoppas ni fortsätter att följa mig även då det blir lite tystare här på helgerna. Vi lägger fokus på vardagarna och njuter på helgerna!

Jag kommer absolut inte lägga ner bloggen då jag älskar det jag gör här, men om familj blir lidande så bör man se över det lite. Och detta var den bästa lösningen tyckte jag. Egentligen ett perfekt sätt att ladda inför en ny vecka under helgerna och man hinner prova på olika produkter under tiden i lugn och ro.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.