Miss Dior Blooming Bouquet

Miss Dior

Naturligt sofistikerad doft som tolkar den parisiska kvinnans elegans med charm och fräckhet, en liten underbar flaska med Miss Dior Blooming Bouquet.

I juni när jag besökte Daisy Beauty Glam Day fick jag med mig en välfylld kassa med massa go bitar. En produkt jag fastnade lite extra för var en liten underbara Miss Dior Blooming Bouquet. Den söta men eleganta boxen från Dior gömmer en sockersöt flaska och en body mjölk.

Miss Dior

Jag gillar den blommiga doften som inte är allt lika söt som flaskan. Någonstans i bakhuvudet får Dior mig att tänka på starka och tunga dofter som en allergiker inte alls kan bära, förutom Possion Girl som jag bara älskar. Men jag måste säga att denna får mig på andra tankar. Då jag är urusel på att beskriva dofter så beskriver vi denna som en blomsterträdgård. Det är ingen doft som tränger igenom och lämnar en tung migrän utan du har en svag blombukett framför dig.

Doften noter –Toppnot: Blodapelsin essens Hjärtnot: Neroli och Ros essens Basnot: Patchouli essens

Miss Dior Blooming Bouquet är kanske inte en parfym som jag använder till vardags men när jag vill känna mig extra fin kommer några droppar få göra min dag lite extra lyxig. Och tycker du att parfymen är för tung går det utmärkt att använda body milk. Denna produkt lämnar kvar en något svagare doft samtidigt som den gör lite nytta för huden. Kanske kommer denna användas något flitigare då jag älskar att smörja in mig med väldoftande krämer dom dagar en parfym kan kännas tung eller olämplig.

När jag var yngre samlade jag på vackra parfym miniatyr flaskor, denna skulle absolut stått högst på tronen om jag ägt den då. Blivit lite små kär i flaskan skall jag nog erkänna. Vilket får mig att tänka på min Christian Dior Vintage Navy Blue Monogram som kanske dammat färdigt i garderoben nu.

Finns att köpa hos bla Kicks och Nordicfeel

Miss Dior
PR & Policy 2016

You Might Also Like

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.