Mindfulnesskalendern

Mindfulnesskalendern

Förknippar du jul- och nyårshelgen med stress, prestation och en jäkla massa planering? Ja, då är du inte ensam. För de flesta av oss upplever ökad stress inför, och under, årets största högtid. Just därför bjuder Yogobe in dig till Mindfulnesskalendern, en lugn och omhändertagande utmaning, som pågår mellan 1-24 december, som kan hjälpa dig att få omfamna lite inre lugn och närvaro.

Ingen lust eller kanske inte har riktigt råd att lägga pengar på en stor skönhetskalender i år, eller du kanske behöver investera i din hälsa. Då tycker jag du skall möta julen och det nya året med ett inre lugn i MindfulnesskalendernYogobe. En julkalender där du under 24 dagar (1-24 december) får testa allt från mindfulness till restorative yoga, andningsövningar, yoga nidra, kognitiva övningar och lugn yoga – med syfte att ge dig stöd och utrymme att för ett lugnare sinne och mer medkänsla för dig själv och din omgivning.

Mindfulnesskalendern är en julkalender som är skapad för att inspirera, motivera och stötta dig på vägen mot en skönare och mer rofylld jul, för mer medkänsla mot dig själv och din omgivning. Det här är ingen tävling utan en uppmuntran till dig att investera en stund varje dag i dig själv och ditt välbefinnande, på dina villkor. 

Detta ingår i Mindfulnesskalendern:

  • 24 onlineklasser inom olika yoga- och meditationsformer
  • Två dedikerade LIVE-klasser online varje vecka
  • Ett veckoutskick med pepp och inspiration
  • En stöttande Facebookgrupp tillägnad Mindfulnesskalendern
  • Motiverande tävlingar med fina priser

You Might Also Like

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.