Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /customers/5/e/9/daretobeyou.se/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/article.php on line 52
Skönhet & Mode

Mina Favoriter – Accessoarer

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Alla har sina favoriter bland vardagens utsmyckningar, eller kanske något man alltid använder till fest.

Att jag älskar smycken är ingen nyhet, hittar jag något jag älskar så använder jag det tills smycket mer eller mindre faller isär.  Oftast så kan jag köpa upp en i varje färg om det är något jag verkligen gillar. Ja förutsatt att min ekonomi nu tillåter det. Jag är en sådan person som bär silver eller vit guld. Gult o rött guld har alltid varit uteslutet för min del då jag är allergisk mot gult guld. Under 2014 försökte jag börja bära rosé, det tar emot lite att blanda men ibland kan det vara otroligt snyggt. Det är lite som när man försökte börja bära rosa och rött tillsammans.

Idag tänkte jag berätta lite för er vad jag använder just nu, dom där vardagssmyckena som alltid får hänga med. Till fest åker det oftast på lite fler, bling bling kan man aldrig ha för mycket utav. Vi sätter igång med höger högra arm tillsammans med ett brazilets nämligen min kära klocka. En Marc by Marc Jacobs från sambon.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Går vi vidare till höger arm så brukar jag oftast variera lite på vad som får följa med om dagarna, men två armband som alltid får hänga med är skull från CalaveraStockholm. Det är en julklapp från svärmor faktiskt. Ett armband som är så jag tydligen, enkelt så att det funkar till alla tillfällen.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Bredvid hänger stolt mitt armband från Ung Cancer. Det har hängt med i några år och jag planerar på att låta det få hänga med några år till. En löjlig summa pengar för en sån stor och viktig sak.

Skall vi gå ut till fingrarna, vi börjar med vänster här med. På ringfingret bär jag förlovningsringen i vit guld. En design för sig då den inte är jämn verken till form eller yta. Det är inte många som förstår att det är en förlovningsring. Men det gör mig inget, huvudsaken är att jag och sambon vet det. På långfingret bär jag en tunn ring med Kubisk zirkon längst hela, den sitter nästan precis under nageln. Som “vanlig” ring brukar jag oftast ha en hårsnodd i två varv runt fingret. På så sätt försvinner inte snodden i väskan eller liknade under dagen. Över till höger hand och ringfingret, där bär jag faktiskt tre tunna ringar. Två av dom köpte jag i somras när jag var ute och cyklade på Visingsö. 30 grader varmt och helt slut i kroppen, kanske inte den bästa dagen att testa ringar. men dom sitter iallafall kvar på fingret och jag älskar dom. På lillfingret bär jag en ring som jag ärvt av min farmor. Den får dock inte hänga med varje dag, men så ofta som möjligt. Även den i vit guld, fyra diamanter av något slag. Kan lika gärna vara oäkta, spelar inte mig någon roll då värdet inte är det viktiga här.

SAMSUNG CAMERA PICTURESJag höll på att glömma bort öronen. Den senaste tiden kör jag med nya trenden. Det är stora bollar i öronen som gäller. Gillar dock att variera lite bland material och färger. Så jag brukar gå en runda på Glitter lite då och då för att se vad som kommit in.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Sist men inte minst har i underbara halsbandet med kristalbullet. Det är köpt via The Hippi Inn. Love it! Det här är ett halsband som får hänga med i vått och torrt.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Så nu har ni fått tagit del av vad som hänger på min kropp varje dag. Har ni några smycken som ni bara inte kan leva utan, kanske rent av har något smycke som betyder tur och vägrar lämna hemma?

//Annica

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.