Min Önskelista

Åren går och man blir äldre för var dag. Dock blir man inte äldre än vad man gör sig, och får jag göra min önskelista så känner jag mig som barnet. Idag delar jag med mig om mina små önskningar.

Om några dagar, mer exakt på onsdag fyller jag år. Det går i rask takt upp mot 40, men än har jag några år kvar. Oftast har jag “oturen” att fylla år på midsommar vilket gör att man firar midsommar och inte min födelsedag. Men jag gråter inte för det, var nog värre när jag var mindre. I år kommer jag eventuellt att rymma upp till stugan under midsommar men på min födelsedag jobbar jag som vanligt men hoppas över tårtbjudning.

Något jag inte tänkte hoppa över i år är den obligatoriska önskelistan! Så roligt att sitta och titta på saker man önskar sig och skriva ner på en lista. Ni som följt mig ett tag vet att jag har en lista året runt som jag fyller på eller tar bort vart efter jag får något eller rent utav köper själv. Jag brukar oftast skriva en hel del olika presentkort, älskar att få sådana! Men nu tänkte jag visa er lite av dom produkter jag önskar mig. Kanske har jag en snäll sambo som köper något fint från önskelistan.

Smycken från Efva Attling har alltid varit en svaghet hos mig. Och som ni kan se så önskar jag mig tre rätt olika dofter detta år, Black Opium Nuit BlacPolynesian Island Tiaré Eau De Toilette och Poison Girl. Ögonpads är något jag länge velat ha. Hur häftigt vore det inte att springa runt och filma med denna lilla skönhet? Jag har en tendens att bära för mycket med mig hela tiden och länge letat efter en snygg backpack. För ett tag sedan köpte jag en urfin poster med svarta läppar, den skulle jag vilja komplettera med dessa två. Även då jag byggt mig en egen sminkspegel drömmer jag fortfarande om originalet.

You Might Also Like

2 Comments

 1. Lotta MF

  Grattis i förskott! Hoppas du får en hel del av det du önskar dig 🙂
  Det är så sant med åldern, själv fyller jag snart 30 men köper fortfarande mjuka djur och läser ungdomsromaner. Inget kan få mig att växa upp!
  Hade också gärna haft en Canon Legria Mini X så att jag kunde vlogga lite, även fast det inte är något jag är speciellt bra på – bättre bakom kameran 😉
  Sminkspegeln är underbar!
  Kram

  1. Annica

   Tack så mycket! 🙂
   Man blir inte äldre än vad man gör sig helt enkelt. Varför sluta med saker man tycker om bara för att man blir äldre. Älskar att se på barn- och ungdomsfilmer, blir aldrig för gammal för sånt.
   Ja spegeln är helt fantastisk. Hoppas att jag en dag får äga en sådan.
   Kram

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.