Skönhet & Mode

Min nya stil del 2

Dare to be you - Min nya stil

Ni som följt mig en tid har säkert koll på att jag i början på oktober började se mig omkring efter “min stil”.  Jag har försökt följa mina egna råd och testat en del av kläderna jag visade för er. Idag tänkte jag berätta lite hur det gått.

Jag gjorde en rajd på H&M och införskaffade den klassisk båtringade tröjan. Som faktiskt är en tröja jag trivs otroligt bra i just nu även då den kan klia lite ibland. Kanske något man får stå ut med när det är alpackaull i tröjan. Sen berättade jag om ett par slacks som vanligtvis är vadlånga. Jag tog ett par i en storlek större än vanligt för att få dom till långbyxor. Och vet ni vad jag älskar dom! Här om dagen beställde jag faktiskt ett par till. Ett par svarta finbyxor är alltid bra att ha, funkar till vardags och fest. Så är du under 160cm så kommer dessa byxor fungera perfekt som långbyxor.

Det är lika bra att jag får det överstökat. Jag kommer aldrig att äga en peplumtop. Dom är inte gjorda för min kropp. Jag ser antingen otroligt mycket större ut runt magen eller en förväxt barnunge. Synd då jag tycker om modellen.

Min nya stil november-6

Av någon anledning har det inte blivit till att bära kjol heller. Vid ett tillfälle var jag så pass långt gången på att bära kjol att jag stod med den på mig och strumpbyxor. Men så kom vi till det där med överdel, hittade ingen som passade kjolen så den åkte då av. Så vad är egentligen snyggast att bära till en svart kjol?

Men annars så har jag faktiskt uppdaterat min garderob med ett par otroligt sköna treggins. Den kombinerar jag med en lite längre tröja eller tunika. Byt ut vans mot pumps och du har en enkel festlook. Annars så bor jag nästan dagligen i svarta kläder om jag inte bär ett par blåjeans. Färgen kommer på läpparna eller i håret.

Älskar även skinnjackan från Zizzi som jag köpte i somras men inte börjat använda förens nu i höst. Den går verkligen att ha till allt! Att det inte är äkta skinn gör mig inget alls, bara skönt faktiskt med tanke på hur klumpig jag kan vara ibland.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.