Skönhet & Mode

Min midsommar önskeoutfit

Denna midsommar firar jag med sambo och katt uppe i Bergslagen. Vi har lyxen att ha två landställen att vila ut på och denna gång valde vi det som ligger lite närmare. Senare i sommar far vi upp till Norrland och myser bland myggen. Men nu tillbaka till midsommar. Jag är som sagt ute i skogen och tänkte tillbringa denna dag i väldigt bekväma kläder, antingen solkläder som vädret tillåter eller så blir det myskläder. Även om jag varit hemma så hade jag mycket troligt inte ansträngt mig speciellt mycket till att hitta något fint att ta på mig. Kanske låter trist, men jag är inte så mycket för blommiga sommarklänningar och liknade. Men för att få upp stämningen lite så tänkte jag dela med er av min midsommar önskeoutfit, den är inte så färgglad och blommig kanske.

Klänning i en vacker spetsöverdel | Enkla men eleganta skor | En krans på huvudet | En väska som går bananas | Läckra röda men diskreta läppar | En suntouch till sotning |

Jag gillar inte färg och massa mönster på kläder men när det kommer till väskor och smink så gillar jag att gå bananas. Så varför inte ta en lite roligare väska när man klär sig i svart en dag som denna. Enkel sminkning med röda läppar och en diskret sotning för den som inte vill eller kan gå fullt ut med svart sotning.En enkel outfit jag gärna bär idag eller någon annan festlig dag. Gillar verkligen klänningen och tror att denna är något jag skulle kunna bära utan problem. Skorna skulle jag troligen ha lite svårt att gå i då jag är som bambi på hal is när det kommer till klackar.

Trevlig Midsommar

Jag önskar er alla en riktigt trevlig midsommar nu! Ta det lugnt med spriten och njut av lite ledighet och förhoppningsvis vackert väder. Hur firar ni midsommar?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.