Milani Easybrow tinted fiber gel brunette
Skönhet & Mode

Milani Easybrow tinted fiber gel brunette

Vackra ögonbryn kommer man långt med. Milani Easybrow tinted fiber gel brunette ska trolla med mina bryn tills jag får dom fixade på salong. Himmel eller pannkaka?

Det är dags för mig att fixa till brynen. Sist var faktiskt på Stockholm Beauty WeekRapide  Brow Bar fick arbetet att färga och forma. Jag är en sådan person som väldigt sällan lämnar huset utan att måla fransar och bryn. Resten kan jag absolut hoppa över men ögonen är viktiga för mig. Under sommaren har jag dock inte brytt mig så mycket om att färga brynen vilket egentligen kanske borde ha varit det optimala för att slippa fylla i dom varje dag. Men jag är rätt nöjd med att fixa till dom och gör jag inte det varje morgon känner jag mig naken eller ofärdig. Ja ni förstår vad jag menar.

Milani Easybrow tinted fiber gel brunette

Så nu när jag senast gjorde en beställning hos Lyko* hittade jag märket Milani. Har hört mycket om det tidigare man faktiskt inte testat. För att vara lite feg i början så beställde jag endast en bryn gel, det är ju en produkt jag vet att jag använder varje dag och är då perfekt att prova. Milani Easybrow tinted fiber gel brunette

Milani Easybrow tinted fiber gel brunette

För er som inte hört talas om Milani tidigare kan jag berätta att Milani är ett amerikanskt sminkmärke som snabbt har blivit populärt världen över. Märket har inspirerats från konsten, modet och kulturen i Milano, Italien. Alla produkter är helt Cruelty Free, och är certifierade av PETA. Vissa av produkterna är även veganska.

Milani Easybrow tinted fiber gel brunette

Jag gillade den lilla borsten och att det inte kom så väldigt mycket på borsten varje gång man skulle applicera. Dock tror jag inte denna gjorde speciellt mycket för mina bryn, men ser knappt på vilket bryn jag använt den. Vad man däremot ser är att jag verkligen måste få brynen trimmade omgående och så är det panik med att färga håret. Snart har jag lika grå tinningar som Ernst Kirchsteiger. Kanske skall ta och testa en mörkare variant alternativt att jag använder denna när jag endast behöver styla brynen utan massa färg.

Förpackningen kändes lite billig om jag får tycka. När produkten kommer i inplastad förpackning som kan hängas på krok så känns det supermarket märke. Denna hade mått så mycket bättre att komma i endast dennes egna förpackning.

Finns att köpa hos bla Lyko* och Nordicfeel*, pris ca 120SEK.

affiliatelänkar
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.