Midsommar är äntligen här!

Midsommar är äntligen här!

Midsommar är äntligen här och runt om i Sverige dukas det i dag upp en massa sill, jordgubbar och snaps. Håret kläs med blommor och myggorna har fest även dom om några timmar!

Jag brukar oftast inte skriva några inlägg på fredagar då det ändå inte är så många av er som har tid att läsa. Men idag är det en speciell dag i dubbel bemärkelse. Midsommar är äntligen här och så fyller jag ett år klokare!

Idag är första gången på väldigt länge som jag faktiskt tänkte se till att fira min födelsedag på hemmaplan, på rätt dag. Om några timmar kommer gäster för att fira midsommar, men jag tänkte skoja till det lite med att dekorera för födelsedag. Det är nästan samma sak som midsommar. Det blir lite blommor, ballonger och vimplar. Fyller som sagt inte alls jämnt i år utan det är nästa år jag går över till 40 strecket. Men va tusan, varför inte fira när en kan. Men jag ville bara med detta inlägg egentligen önska er en riktigt trevlig midsommar!

Ta det lugnt med alkoholen, det är en dag imorgon också. Hör bara vad klok jag blivit redan!

Även om jag inte kommer dricka en massa alkohol (avskyr snaps) under dagen / kvällen så kommer midsommardagen bli den dag jag absolut inte gör något alls. Jo jag skall ligga i soffan och titta på serier fram till dess att fotbollen börjar. Middagen kommer även den intas i soffan. Jag skall helt enkelt vara sympati bakis med resten av Sverige även om jag kommer må toppen. Förhoppningsvis finns det jordgubbstårta över från midsommarafton så jag kan gotta mig på den medans sambon får ta chipsen.

You Might Also Like

4 Comments

  1. Annica

   Tack så mycket! 🙂 Hoppas du hade en trevlig födelsedag!

 1. My secret passions

  Grattis på födelsedagen <3

  1. Annica

   Tackar så mycket! 🙂

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.